Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megromlott a viszony a gyereke...

Megromlott a viszony a gyerekek apjaval. Anyuek felajanlottak h koltozzek oda a ket kicsivel. Aztan?

Figyelt kérdés

Nos itt lakom de ugy kezelnek engem mintha nem is lennek...szoba se allnak velem a gyerekekkel persze jatszanak.tegnap is itt volt tesom azzal peldaloztak nezd most vettek hazat nekik milyen jo a hazassaguk nemsoka lesz gyerek stb...nekem ezt sose fogadtak el.azt se amikor bejelentettem osszekoltozom anno lesz a ket gyerek allamdoan mimdenrol le akartak beszelni most meg itt papolnak h nekik milyen jo en meg egy csodtomeg vagyok

...

2016. júl. 12. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

nagyon könnyű leszólni a másikat,hogy: rosszul választott-utólag mindig okosabb az ember. sajnos bármelyikünk kapcsolata házassága tönkremehet.és abban az esetben sokszor nincs más választás mint a szülői ház,hiszen nagyon kevesen tehetik meg hogy fent tartsanak még egy lakást pluszban..,hogy leshessen hová menni..

Lehet hogy most éppen a testvéredéknél minden ok de bármikor beüthet ott is valami.szóval ne foglalkozz azzal hogy ők mennyivel jobban csináltak valamit.

azt megértem ha a szülők nem örülnek a helyzetednek,de ha már egyszer felajánlották hogy menj vissza hozzájuk,akkor nem értem hogy hogy viselkedhetnek igy veled. esetleg beszélj velük az érzéseidről

2016. júl. 12. 14:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta, kérdező?
2023. jan. 28. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!