Megromlott a viszony a gyerekek apjaval. Anyuek felajanlottak h koltozzek oda a ket kicsivel. Aztan?
Nos itt lakom de ugy kezelnek engem mintha nem is lennek...szoba se allnak velem a gyerekekkel persze jatszanak.tegnap is itt volt tesom azzal peldaloztak nezd most vettek hazat nekik milyen jo a hazassaguk nemsoka lesz gyerek stb...nekem ezt sose fogadtak el.azt se amikor bejelentettem osszekoltozom anno lesz a ket gyerek allamdoan mimdenrol le akartak beszelni most meg itt papolnak h nekik milyen jo en meg egy csodtomeg vagyok
...
1. A szüleid idöben figyelmeztettek, hogy rosszul választasz, és ne szülj ilyen kapcsolatba, föként ne több gyereket. (te meg nem hallgattál rájuk)
2. A testvéred normális embert választott és a gyerekvállalást is meggondolta, hogy elöbbb lakás, aztán gyerek, nem a semmire szül.
3. A szüleid megengedték, hogy ennek ellenére odaköltözz. EZ már nagy lemondás a részükröl, mit kellene még tenniük? A gyerekek a rte dolgod, örülj, hogy ott lakhatsz.
4. A szüleidnek tökéletesen igaza van, egy csödtömeg vagy, és ahelyett, oyg tennél valamit ellene, elvárnád, hoyg a fenekedet is kinyalják a hülyeséged jutalmául.
10
Látod, ennyi a női jólét titka. Okosan kell választani ez a lényeg.
Nos nem a semmire szultem mert volt munkam es volt hova...
Ellenbem tesomekkal akik evekig alberletbe voltak illetve a csaj nem dolgozott huzamosabb ideig.
Az teny h nem jottek ki a gyerekek apjaval a jelleme es a viselkedese miatt es igen ezert ment tonkre minden ezt mar nem lehet ujra kezdeni aki bantja a masikat nem csak szoval!
Oké, akkor most miért kényszerülsz arra hog ott élj? Értem hogy akkor volt hol élnetek, de most? Szerintem természtes a szülők részéről. Én is befogadnám agyrekemet akármikor számíthatna rám mindenben. Az apa hol van? Én a gyerekeket sajnálom, mi lesz a taníttatásukkal? Ha lakásra sincs pénz.
Azt értem, hogy volt munkád, de megtakarításod nem. Erre is gondolni kell.
"Ellenbem tesomekkal akik evekig alberletbe voltak illetve a csaj nem dolgozott huzamosabb ideig. "
Most pedig házat vettek és várják a babát, együtt.
Te meg a szüleidhez voltál kénytelen költözni, holott volt egzisztenciád, ezek szerint.
Tényleg nem akarlak savazni, nem tudom, anno mennyit segítettek be a szülők abba, hogy "volt hova szülni", és mi a fene történt, hogy mindez a jelek szerint elúszott, de ha úgy történt, ahogy gyanítom, valahol érthető a szüleid viselkedése. Még azt is megértem, hogy sz...rul érzed magad emiatt, de próbáld meg félretenni ezt, és koncentrálj a jövőre. Segítenek, hogy lábra állj, ez becsülendő, szeptembertől jobb lesz már, tedd túl magad az egészen, és ne rontsd el velük a kapcsolatot. Te is másképp fogod látni a dolgokat pár év múlva, ha rendbejöttél, és eltelt némi idő.
A kérdezőt bántotta a párja, ezért elhagyta a közös otthonukat, legalábbis az jön le, hogy volt ilyen, mert a kérdező azt írta, volt hová szülnie.
Simán el tudom képzelni, hogy árulják a házat, aztán ha megvan a pénzt, mindenki költözhet. Pár hónapra semmi értelme albérletet keresni, miért olyan nagy tragédia, hogy addig a szüleihez ment vissza a kérdező?
Az csak az o haza!nekem abbol semmi hasznom nincs!
Sajat labrol alltam ujra h hazat vegyek igaz hitelre h tudjak uj eletet kezdeni a gyerekekkel!
Nem értem, miért kell beleállni a kérdezőbe. Teljesen mindegy, miért mentek külön a párjával. Most már külön vannak, biztosan megvolt az oka. Nem tűrt, nem halogatott, nem tekingetett félre, lépett, és ez becsülendő.
És az aki mindenkinek külön lakást akar a párok tagjainak???? Te jó ég hol élsz te? Az emberek többsége örül, ha egyetlen banki hitellel terhelt kis lyukat a magáénak tudhat, nemhogy 2 lakást/házat.
Visszamentek a szülői házba. Na és? Egy szülőnek az a dolga, hogy támogassa a gyerekét. Azt írja, szeptemberben megoldódik a dolog. Tehát nem az ő nyakukon akar élni.
Az meg, hogy a szülei figyelmeztették: Na bumm. Egy szülő mindig figyelmezteti a gyerekét. Az meg le se tojja. Aztán, hogy kinek lesz igaza..... majd eldönti az idő. Nem hiszem, hogy bárkinek a szülei jövőbelátóak lennének. a kérdezőé sem azok. Csak nem tetszett nekik a vejük valamiért. A másik vej/meny sem biztos, hogy jobb, vagy szebb lesz. Csak most éppen szimpatikusabb.
Az meg, hogy hova szült, és mikor. Semmi nem lett leírva, hogy milyenen náluk a tulajdoni viszonyok a házban, vagy milyen az anyagi helyzetük. Nem is ide tartozik. Lehet, hogy ez a szeptemberben megoldódik, azt takarja, hogy kivesz egy albérletet, aminek a kivételéhez idő kellett, mert össze kellett szedni rá a pénzt, és még meg is kellett keresni. De az is lehet, hogy a szeptemberben megoldódik azt jelenti, hogy kivesz a bankszámláról pár milliót, és vesz egy új házat. Aminek a megtalálásához szintén idő kellett. De az is lehet, hogy van saját lakása/háza, csak fel kellett mondania az albérlőnek, és megvárta a felmondási időt, és/vagy fel lehetett újítani.
Kérdező: Szerintem nem vagy csődtömeg. Te ilyen, vagy olyan okból felvállaltad az egyedülálló anyák szerepét, ami nem könnyű dolog. Nagyon nehéz lesz eztán neked, és erősnek kell lenned, hogy ne táncolj vissza. Teljesen mindegy, hogy a szüleid mit mondanak, szeptember már nemsokára itt van, és megoldódik ez a probléma. sok erőt, és kitartást kívánok neked. A tesódról meg csak annyit: a mi családunkban én vagyok a fekete bárány. Anyám nem szeret, a testvéreim lenéznek. Ők persze szuperek. A húgom szült 2 gyereket, egy olyan embernek, aki mint kijelentette, nem hajlandó feleségül venni. A gyerekeket mindenki neveli, csak a szüleik nem. A pasi hol dolgozik, hol nem, mikor milyen kedve van. És van, hogy napokig nem szólnak egymáshoz, mert a pasi meg van sértődve. Szerintem ez annyira gyerekes. Én kivágnám, mint azt a bizonyos macskát, de ez a húgom dolga.
Az öcsém meg kint dolgozik külföldön. Feleségül vette a barátnőjét, akinek a szüleinek több millióval tartozik. Elvette, mert ha a lány elhagyja, vissza kell fizetnie a pénzt. Nincs semmijük, állandóan kölcsönkérnek, pedig az öcsém több száz ezret keres. A felesége soha nem dolgozott, otthon van kapaszkodj meg : a kutyával. Azóta már szült egy gyereket is. Fenntartanak egy albérletet itthon is, havi 1 hétvégére, mikor itthon vannak. ennyi időre mehetnének az anyánkhoz is, van a másik testvérünkhöz, de nem ők tartanak egy egész lakást, aminek a havi összköltsége 150-200 ezer Ft. Persze kint is élni kell valahol, ott is van egy albérletük. A húgomnak is van saját háza. Valahol kint a pusztában, és tele vannak egérrel, meg patkánnyal. És ez most komoly. Én is láttam a dögöket. Engem attól is is a hideg ráz, ha elmegyünk látogatóba.
Nekem is van saját házam, és egy férjem, meg gyerekeim. A gyerekeimet anyám figyelembe sem veszi. Mikor köszönnek neki legutóbb már vissza sem köszönt. Azóta nem mentünk oda. Jól menő vállalkozásunk van a férjemmel, amit közösen viszünk, de mi már csak a csóringer élhetetlen banda maradunk a rokonaim szemében. Csupán mert volt egyszer egy olyan helyzet, hogy a férjemnek nem volt 2 (!!!) hónapig munkája. Nem értettem ezt a benyögést, hiszen nem kértünk kölcsön senkitől. Nem jártunk senki nyakára. De mindegy. Ha anyám mondja, biztos úgy van.
"Az csak az o haza!nekem abbol semmi hasznom nincs!
Sajat labrol alltam ujra h hazat vegyek igaz hitelre h tudjak uj eletet kezdeni a gyerekekkel!"
Oké, akkor ez adjon erőt, amíg a szüleidnél laksz.
Tesódékat meg ne szóld le, ha te a pasid házába szültél, mert nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!