Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Legyenek otthon egy 16 éves...

Legyenek otthon egy 16 éves lánynak kötelességei? Vagy csak a tanulás a kötelessége tanév alatt, a szünidö alatt pedig csak szórakozásnak, időtöltésnek a saját maga által választott formája?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 18:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

- szobája rendben tartása alap

- ezen kívül portörlés, mosogatás/főzésbe segítés

- ha van kert, akkor locsolás (ez nem sok idő), gazolás (ezt meg ugye nem naponta kell)...

Nyilván, ha el akar menni, akkor nem fogom azt mondani, hogy Gizi, míg ki nem takarítottál, maradsz, hanem megcsinálja mondjuk másnap.

2016. júl. 9. 09:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

És azért, mert ott él! Koszol ő is (padlót, edényeket, stb.), hát nehogy már csak én robotoljak utána.

Ja, és egy fiúnak NEM kell mást csinálni, mint a lánynak.

- takarítás, mosogatás, mosás ALAP kell, hogy legyen

- én meg kimegyek fát hasogatni, ha kérik, vagy megszerelem a csapot, pedig csaj vagyok

2016. júl. 9. 09:48
 23/24 anonim ***** válasza:

20 as, arról beszélek amit a 22 es ír. hogy mindenki a saját dolgát rendben tartja!! ez a minimum. egy otthon nem hotel.

a saját szobádat nem tartod rendben, mert suliba jársz?? röhej...

2016. júl. 9. 10:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jól és lelkiismeretesen tanul, akkor ezen kívül a saját szobája rendben tartását várnám el, ill. ha ritkán megkérnénk, akkor segítsen be.

Amúgy sztem házimunkát nem kell túlmisztifikálni, amikor 20+ évesen elköltöztem otthonról (addig tényleg a tanulásra koncentráltam, nem lazsáltam, alig volt szabadidpőm, versenyekre jártam, nyelvet tanultam), akkor még nem főztem és mostam, és kb. egy hét alatt megtanultam mindkettőt. Ilyen überházitündér sosem leszek ugyan, de eltartani el tudok egy háztartást, meg mellette dolgozom 8 órában.

2017. máj. 23. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!