Mi a elfogadhatóbb? ha a szülő hal meg előbb vagy ha a gyerek?
Ostobaságokat írsz!
A szülő 20-30-40 évvel idősebb, mint a gyereke.
Ha ő temeti el a gyerekét, szinte biztos, hogy gyereke élete virágjában halt meg.
Ha viszont a gyerek felnő, családot alapít, látja szülei megöregedését és egyre több betegségét, tudomásul kell vennie, hogy haláluk az élet rendje. Nem tudom, hány éves vagy, csak remélni tudom, hogy még gyerek (10-15 év közöttire saccollak). Ha valaki 25-30 évesen is így gondolkodik, mint te, annak nagyon nagy baj van a fejében.
Örök gyerek akarsz maradni, sosem akarsz felnőni. (Persze még változhatsz.)
Hogy ez baj-e? Hát, nézd, .... nekem nem!
"Miért baj ha nekem az nagyon fájna ha ők mennének el előtt?"
Ezzel nincs semmi baj. Még 50-60 éves korban sem. De a kérdésben te azt írtad, hogy "nem tudnám elviselni ha a szüleim meghalnának". A kettő nagyon nem ugyanaz!
Egyébként hidd el, az viseli el könnyebben a szülei halálát, akinek van más társasága is. Leginkább egy szerető házastárs, és egy-két szeretnivaló kis rosszcsont gyerek, akik mindennap elárasztanak szeretetükkel és ragaszkodásukkal.
De engem nem érdekel, hogy mi az elfogadottabb, mit gondol a társadalom. Véleményekre lettem olna kíváncsi. Hogy neked mi lenne a jobb.
nem tartom magamat gyereknek, sok mindenen átmentem, elértem az életben. Barátok is léteznek, nekem nem kell férfi az életemben, mert más a fontos. nem vagyok és nem leszek monogám, de ez más téma.
Az élet rendje évmilliók óta,hogy az idősebb hal meg (ha úgy tetszik a szülő) először..ideális esetben.Persze,ha valakinek nincs gyereke (mert nem lehet,vagy nem akar),akkor elképzelhetőnek tartom,hogy számára nem így van.
Nekem van gyerekem,és belegondolni is fáj,hogy a szüleim egyszer meghalnak(sőt szerencsére még az egyik mamám is él),de ha a gyerekeim halnának meg előttem,biztos beleőrülnék azon nyomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!