Miért nem hiszik el, hogy tudok vigyázni magamra? 17/L
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Holnap megyek barátommal Csehországba 1, ismétlem 1 napra. Mivel barátom cseh és abban a városban nőtt fel, ahova megyünk, ezért nem fogynk elveszni.
Szüleim tudták, de folyamatosan azt hangoztatják, hogy biztos csak el akar rabolni meg ki tudja mit fog csinálni. Teljesen alaptalanok ezek a dolgok, ezt ők is tudják, csak valamiért nagyon vissza akarnak tartani.
Ha próbálok beszélni velük, akkor folyton veszekednek velem és mondják hogy ne hisztizzek.
2016. júl. 6. 13:08
2/9 A kérdező kommentje:
1 éve és 7 hónapja
2016. júl. 6. 13:11
3/9 anonim válasza:
Szeretnek és aggódnak érted még ha ezt nem is úgy mutatják ki ahogy kellene.
4/9 anonim válasza:
Neten ismerkedtetek meg? Ha neten ismerkedtetek meg és távkapcsolat, a szüleid már találkoztak vele? És te hányszor?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolat. Magyarországon él már jópár éve. Neten amúgy sem keresnék kapcsolatot :))
2016. júl. 6. 13:26
6/9 anonim válasza:
Hát banyek ha másfél éve jártok, és normális napi fizikai kapcsolatban vagytok egymással (értsd nem távkapcs.) akkor egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mitől féltenek, ami országhatáron belül ne eshetne meg veled. Hacsak nem magával az utazással van bajuk, hogy nem bíznaka vezetési stílusában a srácnak, vagy a vonatot rühellik, de ezeket meg simán megmondhatnák.
8/9 anonim válasza:
szóval 1,5 éve jártok és a szüleid attól tartanak,hogy el akar rabolni?
bemutattad már otthon? miért van ez a feltételezésük? esetleg büntetett előéletű? vagy mi a probléma? nem is értem,hogy ez hogy jött. ismerik?
9/9 A kérdező kommentje:
igen, ismerik őt és beszéltek is vele. csak még nem voltam nélkülük külföldön és gondolom azért viselkednek így vagy nem tudom
2016. júl. 6. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!