Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, egyetemre járok nehéz szakra, sikerült minden vizsgám, most júliusban dolgozom, napi 8 órát... Otthon apámék viszont mindig számomkérik, hogy miért nem dolgozok otthon, nem főzök, takarítok stb...

Hazaérek délután hulla fáradtan és szeretnék este kicsit találkozni a barátaimmal pihenésképp.. Amire azt mondják, hogy ne menjek mert nem segítek semmit itthon.

Én csak pihenni szeretnék egy kicsit.. egyetem meg most a munka is lefáraszt. De már van hogy inkább ki se mozdulok otthonról, nehogy az legyen, hogy sose vagyok otthon..

2016. júl. 5. 17:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát, neked is igazad van meg a szüleidnek is.De gondolj bele, ők is kb 8órát dolgoznak, ők is fáradtak,azért nem várhatod el a szüleidtől hogy mindent ők csináljanak..már gondolom azért már nem fiatalak,és nem bírják ezt a terhet. Szerintem osszátok fel, ki-mit csináljon és azután ha feltakarítottad mondjuk a szobád, a konyhát meg a nappalit akkor tuti elfognak engedni bulizni, vagy kikapcsolódni.
2016. júl. 6. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbálj kompromisszumot kötni velük! Pl. Péntek,szombaton ne számítsanak rád, cserébe segítesz a vasárnapi ebéd elkészítésénél vagy nagytakarítást csinálsz, vasalsz stb. Hétfőn meló után pihizel, keddre megint bevállalsz vmit stb.Írjatok egy beosztást, így segítesz is, de el is tudsz járni.
2016. júl. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!