Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, egyetemre járok nehéz szakra, sikerült minden vizsgám, most júliusban dolgozom, napi 8 órát... Otthon apámék viszont mindig számomkérik, hogy miért nem dolgozok otthon, nem főzök, takarítok stb...
Hazaérek délután hulla fáradtan és szeretnék este kicsit találkozni a barátaimmal pihenésképp.. Amire azt mondják, hogy ne menjek mert nem segítek semmit itthon.
Én csak pihenni szeretnék egy kicsit.. egyetem meg most a munka is lefáraszt. De már van hogy inkább ki se mozdulok otthonról, nehogy az legyen, hogy sose vagyok otthon..
2016. júl. 5. 17:16
11/12 anonim válasza:
Hát, neked is igazad van meg a szüleidnek is.De gondolj bele, ők is kb 8órát dolgoznak, ők is fáradtak,azért nem várhatod el a szüleidtől hogy mindent ők csináljanak..már gondolom azért már nem fiatalak,és nem bírják ezt a terhet. Szerintem osszátok fel, ki-mit csináljon és azután ha feltakarítottad mondjuk a szobád, a konyhát meg a nappalit akkor tuti elfognak engedni bulizni, vagy kikapcsolódni.
12/12 anonim válasza:
Próbálj kompromisszumot kötni velük! Pl. Péntek,szombaton ne számítsanak rád, cserébe segítesz a vasárnapi ebéd elkészítésénél vagy nagytakarítást csinálsz, vasalsz stb. Hétfőn meló után pihizel, keddre megint bevállalsz vmit stb.Írjatok egy beosztást, így segítesz is, de el is tudsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!