Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukamnak...

Hogy mondjam el anyukamnak hogy talalkozhatok e avval a fiuval? 12/L

Figyelt kérdés

Nos. Megpróbálom a legaprólékosabban elmondani. Én egy 12 éves lány vagyok (októberben 13) és van egy barátom aki 13 éves (októberben 14).8 osztályos gimnáziumba járunk,ahol Ő most másodikos én pedig elsős. Júnuis 27-én jöttünk össze. Azelőtt már beszélgettünk kikísért a buszhoz és stb. Anyukámnak ma tervezem elmondani hogy együtt vagyunk. Az a baj,hogy még ma és holnap van suli (szlovákiában élünk) azután(szünidőben)úgy oldanánk meg a találkozást hogy elbiciklizne hozzám egy masik faluból és találkoznánk a parkban vagy valahol. Eddig semmi baj nincs csak félek ,hogy anya nemfog elengedni.(amúgy Ő nem egy átlagos fiú:általában feketéban jár,steel kanadyja van stb... tesómmal (16 éves) jóban vannak mivel hogy a tesóm stílusa is ilyen). Nagyon tetszik nekem hogy Ő különleges és valahogy nagyon megfogott benne valami. Minél többet látom annál jobban szeretem:) Még azt is imádom benne ,hogy lehet vele viccelődni,de romantikus is tud lenni. Egyszerűen nagyon-nagyon szeretem❤ és (remélem) Ő is engem. Szóval a kérdés: hogyan mondjam el anyukámnak ,hogy majd szeretnék vele találkozni? (Amúgy a családját ismerik,mivel oszt.társamnak az uncsija és apukám egyik bartjának a testvérének a fia) amúgy azért annyira fontos nekünk, hogy legalább hetente 2× találkozzunk,mert nem facebook kapcsolatot szeretnénk...

12/L

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. És a helyesírási hibákért bocsánat 😦

2016. jún. 29. 06:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
12 éves kislányként ne a fiúzáson járjon az eszed. Még a 13 is túl fiatal. Lassan már ovisok is írnak ki kérdést.
2016. jún. 29. 07:06
 2/18 Trafó1 ***** válasza:
5%
Ne mond el , találkozgassatok, majd úgyis megtudja.
2016. jún. 29. 07:11
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

#1: Szerintem ha emellett tanul is, és a korukhoz megfelelő a kapcsolatuk (tehát mondjuk semmi szex ennyi idősen még!), akkor miért ne találkozhatnának meg járhatnánk?

Kérdező: Őszintén beszéld meg anyukáddal, mondj el neki mindent őszintén a fiúról, a kapcsolatotokról, az érzéseidről, mást nem tudsz csinálni. :)

2016. jún. 29. 07:13
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
*nem JÁRHATNÁNK, hanem JÁRHATNÁNAK, bocsi
2016. jún. 29. 07:14
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Mást is meg szoktál osztani anyuddal, vagy inkább mást is elhallgatsz?

El akarod mondani anyudnak, de nem tudod, miként tálald?

Esetleg csak el akarsz menni, de attól tartasz anyud nem engedné, ha tudná hova mész? Lenne erre oka?

Meséltél már anyudnak már pasikról? Kérdezted őket már pasikról?

Nem ismerem anyud. De azt tudom, hogy én mit tennék. És azt is tudom, hogy neked kell dönteni, hogy mit csinálsz és én nem mondhatom meg helyetted.

Elmesélném szigorúan kettesben (akár séta közben) anyumnak, hogy van egy srác a suliban, aki tetszik. Szépen lassan adagolva. Lehet mással is kezdeni. Nem kell rögtön kitálalnom. Amit reagál, azt meghallgatnám, és tudtára adnám összefoglalva röviden mit mond, hogy lássa értem és hallgatok rá. Mesélnék arról, hogy milyen a srác,és elmondanám mit érzek, hogy lássa milyen érzelmi állapotban vagyok. Ezzel elnyerhetem a bizalmát és nyíltan feltárom az érzéseimet, szimpátiára, együttérzésre alapozva.

Szintén hallgatnék, hogy mondja el, mit gondol. Szintén megmutatám, hogy értem, amit mond és, hogy hallgatok rá, de ha valamivel nem értek egyet, megkérdőjelezném, mert a saját érdekeimet is akarom azzal együtt, hogy anya támogasson.

Végül megmondanám, hogy ma csak értem fog ide bringázni a srác és találkozni akarok vele.

Ha anyum érti és átérzi egy részét, amit én is érzek, bízom benne, hogy jó tanáccsal lát el és nem tiltja meg a randevút. Nekem jól esne, ha tudná, hogy hol vagyok és bizalmasan kezelné a dolgot. Biztos ő is pasizott. Ha az ősi időkben, de benne is volt fellángolás és tudna segíteni, ha kérem és talán jól esne neki is a bizalom. A gyereke vagyok, tudom, hogy szeret és félt. Ha őszinte vagyok vele, a félelme kisebb lesz. Ha titkon kimaradok, az is izgalmas, de nekem bizalmas kapcsolatom van anyuval, és talán ez alá áshatná. Található megannyi fedő történet, miért akarok ma kimozdulni. Lehet egy ideig bevállna, mert anyu is elfoglalt a munkában, fáradtan jön haza és elenged, ha megmondod mikorra jövök vissza. Ki tudja? Még nem kell ilyennel játszanom.

Ezért hangsúlyozom még egyszer, hogy ezt én tenném. Nem tudom, hogy neked milyen a helyzeted, milyen a kapcsolatod anyuddal. De biztos vagyok benne, hogy magadnak kell dönteni, mit fogsz csinálni.

Drukkolok, hogy összejöjjön a randi.

2016. jún. 29. 07:24
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem is belefér egy aranyos kézfogós, max szájrapuszis, fagyizós kapcsolat ennyi idősen. Kedves emlék lesz majd belőle.

Kérdező, szerintem anyukádnak sem lesz kifogása ellene, de a szexel valóban várj olyan 16-17 éves korodig. Hidd el, megéri!

2016. jún. 29. 08:39
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
12 évesen nem a pasizáson kellene járnia az eszednek. Az eszem megáll, legközelebb már a 6 évesek írnak ki ilyen kérdést?
2016. jún. 29. 10:51
 8/18 anonim ***** válasza:
20%

"korukhoz megfelelő a kapcsolatuk (tehát mondjuk semmi szex ennyi idősen még!)"

Ezt el is hiszed ? 12-14 évesen már isznak, cigiznek, dugnak sokan.

2016. jún. 29. 11:51
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
#7 Mégis min járjon nyáron az esze, ha tetszik neki az a fiú?
2016. jún. 29. 11:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 igen, elhiszem. 8 éve voltam 12 éves és SENKIT sem ismerek, aki "dugott" volna akkor. 14 évesen is csak 3-4 ember a 60 fős évfolyamról.
2016. jún. 29. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!