Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el az anyukámna...

Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy nem káros napi 1-2 üveg sör?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, tudom fiatal vagyok meg minden de akkor is. Amikor otthon iszok sört ebbe a nagy melegbe akkor anyum beszól hogy alkoholista leszek, őt nem érdekli. Nem hiszi el, hogy ettől nem lehet berúgni, vagyis ilyen mennyiségtől csak simán jólesik ebbe a nagy melegbe.

2016. jún. 23. 23:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Drága, 15 évesen ne igyál napi 1-2 üveg sört...
2016. jún. 23. 23:04
 2/32 A kérdező kommentje:
De miért ne? :D. Úgy álítják be mint a tömény alkoholt, pedig a tanárok is ezt isszák egy fáradt nap után, meg is szokták kérdezni, hogy kinek melyik a kedvence.
2016. jún. 23. 23:07
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
jól pofán vernélek anyád helyében, amikor ezt próbálod előadni
2016. jún. 23. 23:11
 4/32 anonim ***** válasza:
18%
Hat, ha normalisan etkezel, es sportolsz, akkor valoban nem karos napi 1-2, de meg fiatal vagy, csak 15 eves. Nem vagyok orvos nem tudok mit mondani, hogy egyaltalan lenne rad negativ hatassal.
2016. jún. 23. 23:12
 5/32 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom te hogy vagy vele, de nálunk az a szokás, hogy ha a fiúk isznak is, akkor szülők előtt nem hangoztatják...legalábbis nekem egyim haverom sincs olyan bátor, hogy szülei előtt igyon, főleg ha az megtiltja.

16/L

2016. jún. 23. 23:13
 6/32 anonim ***** válasza:
7%

Attól, hogy 15 éves még ihat sört...

1-2 üveg...az semmi. Legtöbb sör egy pohárnyit nem tesz ki és max 2-4% os.

Igyad csak nyugodtan....ez az alkoholistázás meg hülyeség...valszeg életében nem látott még alkoholistát.

2016. jún. 23. 23:16
 7/32 anonim ***** válasza:
99%

Ha nincs hatása és csak "jólesik", akkor miért nem alkoholmenteset iszol?

(Egyébként az alkohol melegben rossz, de sok a hülye.)

2016. jún. 23. 23:23
 8/32 anonim válasza:
95%
Napi 1-2 üveg sör igenis sok, főleg 15 évesen. Ha hazaérve az az első gondolatod, hogy milyen jól esne egy sör, és nem maradhat ki nap enélkül, az egyenes út az alkoholizmushoz. Nem mondom, hogy soha nem fér bele, de ha tényleg csak a hűsítés a cél, vegyél alkoholmenteset.
2016. jún. 23. 23:24
 9/32 anonim ***** válasza:
78%
Milyen pézböl veszed????? Ki kereste meg?
2016. jún. 23. 23:24
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
Én tanár vagyok, de évi 10 üvegnél nem iszok több sört. Honnan vetted, hogy a tanárok ezt isszák? Inkább töményeket vagy pezsgőt szeretjük, a bort imádjuk!
2016. jún. 23. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!