Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg az apámnak?

Hogy mondjam meg az apámnak?

Figyelt kérdés

az apám teljesen a nyakamra nől, és sose tud békén hagyni,és nem tudom hogy mondjam meg neki hogy én inkább a barátaimmal lennék mint vele és hogy a nyár nem arról szól hogy neki dolgozzak hanem hogy bulizzak élményeket szerezek táborokba menjek.....szerintetek? mit kellene neki mondanom?

F/15

2016. jún. 29. 01:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem azt h most egy kicsit a barataiddal lennel, es hosszu a nyar eleg idot fogtok tudni egyutt dolgozni. L/14
2016. jún. 29. 01:14
 2/7 A kérdező kommentje:
jah...ha ép olyan kedvébe van....amikor legutóbb megkértem hogy hagy menjek át egy haverhoz leordított hogy szó sem lehet róla aztán vissza kérdeztem hogy miért nem aztán mondta hogy mert otthon segíteni kell a kertben kocsiban stb el kezte mondani miket és megkérdeztem hogy nem csinálhatok semmit mondta hogy nem aztán vissza kérdeztem h mért nem és mondta hogy mert ő sem csinálhat semmit aztán inkább elmentem onnan....
2016. jún. 29. 01:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Folytass inkompetens startégiát.

Lényege, hogy olyan szarul csináld meg amennyire csak lehet. (Mondjuk azért kárt ne okozz, csak hasznot ne hozz). Ha nem ért a szép szóból, akkor majd rájön hogy semmivel sem lesz előrébb akár ott vagy akár nem :D

2016. jún. 29. 02:07
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
hát ilyen a világ! A kamaszoknak a szüleik a nyakukra nőnek. Beszéljétek meg,naptár elő: apa, osszuk be, hogy legyen idő segítésre és pihenésre: ettől eddig segítek ekkor pihenek bejelölni, megegyezést betartani.
2016. jún. 29. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Apukád egész nap otthon van?

Ha dolgozik, akkor találkozz azalatt a barátaiddal. Ha meg hazajön, kérdezd meg te, hogy mit kell segíteni a kertben vagy máshol. Ha 2-3 hétig következetesen ezt csinálod, szerintem ő is észbe kap.

Az más kérdés, hogy aki ordít az emberrel, annak az ember utál segíteni.

2016. jún. 29. 14:27
 6/7 A kérdező kommentje:

2. ez jó tervnek hangzik csak ha szarul csinálom akkor veszekszik meg még többet basztat h majd megtanulom....

3. bárcsak ilyen egyszerű lenne....

4. ha dolgozni járna akkor nem lenne semmi gond mert azt csinálnák amit csak akarok de saját cégünk van így akkor van otthon amikor csak akar....

hát ja....a családból mindenkinek szívesen segítek mindenbe csak neki nem mert egyszerűen nem lehet elviselni

2016. júl. 13. 16:22
 7/7 anonim válasza:
12/F Lehet hogy még kicsi vagyok, meg persze apukám külföldön dolgozik és hétközben nincs itthon de esténként beszélgetünk akkor én már kérdezem hogy hégvégén mit csinálunk. És egész hétvégén eggyütt vagyunk, anyámat meg kb nem is látom hétvégén mert ugye 1 óra csincs hogy nem vagyunk együtt xDD Lehet hogy ez más de azért sok szerencsét :D
2018. márc. 8. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!