Hogy mondjam meg az apámnak?
az apám teljesen a nyakamra nől, és sose tud békén hagyni,és nem tudom hogy mondjam meg neki hogy én inkább a barátaimmal lennék mint vele és hogy a nyár nem arról szól hogy neki dolgozzak hanem hogy bulizzak élményeket szerezek táborokba menjek.....szerintetek? mit kellene neki mondanom?
F/15
Folytass inkompetens startégiát.
Lényege, hogy olyan szarul csináld meg amennyire csak lehet. (Mondjuk azért kárt ne okozz, csak hasznot ne hozz). Ha nem ért a szép szóból, akkor majd rájön hogy semmivel sem lesz előrébb akár ott vagy akár nem :D
Apukád egész nap otthon van?
Ha dolgozik, akkor találkozz azalatt a barátaiddal. Ha meg hazajön, kérdezd meg te, hogy mit kell segíteni a kertben vagy máshol. Ha 2-3 hétig következetesen ezt csinálod, szerintem ő is észbe kap.
Az más kérdés, hogy aki ordít az emberrel, annak az ember utál segíteni.
2. ez jó tervnek hangzik csak ha szarul csinálom akkor veszekszik meg még többet basztat h majd megtanulom....
3. bárcsak ilyen egyszerű lenne....
4. ha dolgozni járna akkor nem lenne semmi gond mert azt csinálnák amit csak akarok de saját cégünk van így akkor van otthon amikor csak akar....
hát ja....a családból mindenkinek szívesen segítek mindenbe csak neki nem mert egyszerűen nem lehet elviselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!