Utálom az anyámat! Mit csináljak már vele? Hogy szökjek meg?
Utálom az anyámat!! Nem csak hogy egész évbe nem törödött velem a suliba. Ez alatt azt értem soha meg nem kérdezte mi történt ma velem milyen a suli hogy kaptam-e jegyet. Csak akkor látta az ellenőrzőmet ha én vittem neki oda. Most ez így normális? Nem is kiváncsi mi van velem. Azon kivül amikor még alsós voltam egész nyáron meg azzal pisztált hogy egész nyáron nem megyek sohova (nincs túl sok barátom.) Akkor is az baromira rosszul esett mert ugy éreztem nem kellek senkinek se. Mindig is utáltam a nyarat mert soha nem mentünk sehova egész nap unatkoztam. Most voltam 7.-es most megyek 8.-ba. És megint ott tartunk hogy egy hét után elkezdett fusztrálni hogy egész nap itt fekszek a hűs szobába és gépezek. (Van 2 legjobb barátnőm de már csak 1. Ez is nagyon-nagyon bánt mert tényleg nem kellek senkinek. Azért van csak 1 mert az egyik egész évbe hanyagolt egy lány miatt aki most szrintem az új LB-je! és én ezt nem bírtam így ezért leszarom legyen csak vele ha ő őt választotta. 1 LB van csak most már de ö kb. 10 km lakik tőlem. Megbeszéltem vele hogy a kövi vagy az azutáni héten átjön meg én is átmegyek mert nem bírom már egyedül) Visszatérve anyámra nem tudom miért csinálja ezt velem tényleg nem szeret? Miért csinálja ezt? Miért baj ha egész nyáron itthol vagyok? Más anya inkább azt szereti ha több időt tölt a gyermekével. Az enyém nem is igazi anya. Sose szeretett mindig csak ajikkal lepett meg me csokival ha kicsi voltam. De én nem azt akarom hogy így szeressen. 2 bátyám van az egyiket is elüldőzte itthonról őt is folyton piszkálta. A másik itthol van de ő vele nem olyan jó a viszonyom. Mindig csak azt hajtva más ismerősének a gyerekei már felnőttek neki meg a nyakán van az összes. Akkor nem is értem hogy az ilyen anya miért vállal gyereket? De majdha kijárom a 8.-at és elmegyek messze koleszba akkor majd ne várja hogy menjek haza és hívjam fel. Már anyira várom hogy elmehessek. Apával meg az a helzet ő vele régen sose szoktam veszekedni. Ő meg egész nap dolgozik csak este jön hazademost már ő is rám szállt hogy 14 évesen miért nem tanulok meg főzni és hogy jobb ha meg se házasodok senkivel meg hogy egész nap nem csinálok semmit. De istenem ez már nem az 1970-es évek amikor 20 évesen megházasodtak! Nem értem miért él a régi világba!! Külömben is itt a nett le van írva minden!! Azon meg hogy takarítsak aztán mit? Lesöprön a teraszt kiviszem a kukát megetetem a kutyát megcsinálom az ágyat. Mit csináljak még? Mossam el az az 5 koszos tálat? Vagy menjek ki 40 fokba kabálni? Komolyan nem értem.. De inkább anyámat!!! Minden miatta van. Pl: multkor apám kivitte a hütöt a teraszra hogy kijegelve vagy nem tudom és megkért hogy a spejzbe söpörjek fel alatta. De akkor én reggeliztem és mire végeztem be akartam menni söpörni de anyám megelőzött és apám engem cseszett le hogy enyire lusta vagyok még ezt se tudom megcsinálni!! De hát könyörgöm ki szolt anyának hogy csináljam meg helyettem??!!!! Direkt csinálta hogy engem basszon le apa!! Néha meg csokolgat meg csikiz!!! Komolyan nem tom mi bajja lehet??! Igy is ki vagyok hogy elvesztettem a barátnőmet!! :( Sohava se tudom menni a mamám is csak a többi uncsi tesommal van elfoglalva engem meg leszar a kereszt anyám is 3 éves koromba láttam utóljára!!! Senkim sincs.. Anyáék piszkálnak én meg sírok... Velem van a baj?? De mi? Nem csinálok semmit jó gyere vagyok akkor miért kell piszkálni??!
Köszönöm hogy végig olvasátok am bocsii ha van benne hiba csak gyorsan irtam.. Előre is köszi a válaszokat. Teljesen kivagyok..
Szia én is 14 éves lány vagyok.
Kb 7-8 éves korom óta rendszeresen segítek itthon (persze először apróságokkal kezdtem mint pl sopres. )
10-11 éves korom óta minden nyáron reggel felkelek rendbe teszem magam (fogmosas oltozes reggeli ) majd kitakaritom az EGESZ házat. Van amikor anyum hajnali 3-kor felkel hogy megfőzzön . Mielőtt elmegy van hogy már nincs ideje elmosogatni olyankor azt is megcsinálom .Mostanában egyre többször én főzök itthon így anyumnak le van erről is a gond. Persze még csak az ilyen egyszerű dolgokat tudom meg főzni pl krulmplifőzelék. Hétvégénte anyával ketten szoktunk és így egyre többet tudok.. nem mindig megy elsore es nem tökéletes de próbálkozom. anyum pedig örül neki .
Nem tudod mit csinálj... porszívóz fel, moss ki, mosogass el, torolgess el, soporj fel, moss fel. Én múltkor korábban felkeltem es csináltam egy nagytakaritast. Ablakot is pucultam, kitakaritottam a sutot.
Anyum mikor haza ért munkából nagyon őrült neki. Nem szokott ram parancsolni.. nagyon megkerni sem mivel magamtol csinalom. Nyaron délelőtt amugy sem lenne mas dolgom. Na jo azért néha lustizok en is de azért az alap dolgokat mindig megcsinalom (suli mellett is kiveve mikor edzesre megyek).
Szerintem veled van a baj es ezt nem rosszbol mondom. Elegge hisztisnek tunsz. Nem azt mondom hogy te is takarítsd ki az egesz házat de sztm a sajat szobad + mosogatas sopres mindig belefer.
A házi munkarol ennyit.
A masik hogy en jegyeimet sem szoktak kérdezni,pedig kituno tanulo vagyok. Ha haza jovok es mondom hogy kaptam x tantatgybol egy 5-ost vagy hibatlan lett egy dolgozatom akkor annyi a reakcio hogy "okés ügyes vagy ". Es nekem ennyi epp eleg is, mivel nem a szüleim miatt tanulok hanem magam miatt. Tolem mondjuk megszoktak kerdezni hogy mi volt a suliban tortent vmi erdekes. Es akkor en elmondom.
Sztm nem az a baja hogy otthon vagy es zavarod hanem hogy nyár van meleg van es te gepezel. Nekem is van hogy mondja anya miert nem megyek el a barataimmal vhova.. de sztm ezt nem rosszbol kerdezik csak nem azt akarjak hogy ennyi legyen egy nyári elmeny. En azerz hetente 2-3 delutant a baratimmal toltok nyaron, setalunk, fimezunk, beszelgetunk a lényeg hogy jol érezzük magunkat.
2 legjobb baratnom van. Veluk szoktam lenni. Semmivel sem jobb mikor van 30baratod es egyikre sem szamithatsz ezt en mar megtanultam:) ha neked az az egy van akkor ő legyen igazi barát.
A lenyeg hogy sztm neked kene valtoztatnod. Pl beszelgess anyuddal mond el neki hogy nehezen megy a baratkozas, tobbszor kerdezd meg hogy segithetsz e, kerd meg hogy tanitson meg főzni.:)
Most nezem a egy regenyt irtam bocsi de remélem tudtam segíteni. 14/L
ui: telorol írtam bocsi a helyesirasert
Köszönöm sokat segítetetek!! :)
Most inkább a legjobb barátnőm miatt vagyok nagyon szomorú.... Hiányzik de én tuti nem hiányzok neki már nem érdeklem.. Tiszka kilátástalan vagyok.. :( miért ver az isten??
Nem az Isten ver - Te vered saját magadat :-)
"Bezárkózol" a szobádba, a saját burkodba, nem nyitsz senki felé és sajnálod magad, hogy senki nem törődik Veled.
Mikor érdeklődted meg a barátnődtől, hogy hogy van és mit szeretne csinálni?
Tudod, egyszer nekem azt mondta a barátnőm, hogy az a baja velem, hogy mindig csak Ő hív és egyoldalú a kapcsolat - és sosem keresem. Az az érdekes, hogy ez nekem fel sem tűnt - mivel 1 utcával arrébb lakik, gyakran találkoztunk is. Szerencsére - többek között ettől jó egy barátság - elmondta nekem, én meg onnantól fogva tudtam változtatni ezen. Azóta is tart a barátságunk - immáron kb. 30 éve :-)
Egyáltalán nem tudod mi a helyzet!!!
Én átmennék szívesen minden nap..... És én is áthívom őt ő is engem még a városba is beszoktunk menni...
De már nem....
"Egyáltalán nem tudod mi a helyzet!!! "
Miért kiabálsz velem? Én csak megkérdeztem és leírtam egy példát - ami ráadásul nem is vet rám túl jó fényt, de leírtam, hogy tanulj, okulj belőle - milyen apróságokon múlhat egy barátság elvesztése.
Most már csak egyet kérdezek, de ezen nagyon-nagyon gondolkodj el? TE KIT SZERETSZ?
MAGADAT SZERETED? Ki vagy békülve magaddal vagy utálod magadat? Mert ha magadat se szereted, akkor nagyon nehéz lesz mást szeretni. És akit utálsz, az megint csak nem fog tudni szeretni (anyukád)
Értsd már meg, hogy Neked kell elkezdeni szeretni az embereket, rájuk mosolyogni, kedvükbe járni és akkor majd ők is fognak szeretni.
Kérlek, gondolkodj el ezen és ne csak a saját tüskés álláspontodat ismételgesd/hajtogasd - próbáld meg megérteni a másik embert is.
Kevesebb önsajnálat, nagyobb odafigyelés másokra csodákra képes :-)
Sajnálom h ugy tünt mindha kiabáltam volna veled...
Ezen elgondolkozok!!! Köszii a tanácsot ha lesz valami irok privátot ha nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!