Jókislány voltam, és 32 évesen pótolok. Mit csináljak a bűntudatommal, helyes ez?
Nem drogokról beszélek,mégcsak nem is cigizek. Férjem van,gyerek nincs. Eddig semmit nem éltem. 30 felett mentem férjhez,huszonéveimben még anyám nem engedett el bulizni. Én meg nem mentem,nehogy baj legyen. Kamaszkorom egy az egyben kimaradt,nyáron is ismételtem,ha táncolni akartam egy élőzenés helyen (nem diszkóban),úgy,hogy a szülőkkel mentünk,már küldtek haza. Legnagyobb lázadásom az volt,hogy nyáron fenn voltam otthon éjjel egyig-kettőig. Tévéztem,filmeztem. Emiatt nagyon sokat kaptam. Ordítozást,stb. Bentlakásos gimibe jártam. Egyetemistaként is csak tanultam,nem szórakoztam. Anyám roppant büszke volt.
Régen érik bennem,de ma nagyon elsírtam magam,hogy én élni akarok. Nyarat akarok. Hogy én nem éltem semmit. Szánalmas voltam. Az anyám nem érti,mi ütött belém,hiszen 'komoly kislány' voltam. A férjem üvöltött velem,hogy ő komolyabbnak ismert meg engem,és ő ebben nem lesz partner. De én táncolni akarok. Az egy dolog,hogy nem tudok,de mindig csak itthon,a lakásban idétlenkedtem csak a zenére. Eljárhatnék táncot tanulni,de én diszkóba is szeretnék menni,ott csak tombolni kell. Nem fogok inni ott semmit,mert tudom,hogy nem szabad,én csak táncolni akarok. A férjem üvöltött,hogy szó sem lehet róla,hogy 12 évesek közé menjek 32 évesen,de én most otthagytam. És csakazértis a városban ettem egy melegszendvicset,bár otthon harmadárból kihozom,de most jólesett. És meghívtam egy régi barátomat is,bármit kifizettem volna neki,csak szórakozzon velem. Volt egy ingyenes szabadtéri koncert,azt igenis megnéztem,bár már majdnem 11 óra volt. Szórakoztunk egy órát,aztán ő hazament,én meg maradtam,mert volt még egy mutatványos,azt is meg akartam nézni. Megnéztem,aztán hazamentem. Férjem sírva aludt el mellettem. Nem ért engem. Én sem magamat. Hazafelé még hintáztam a játszótéren. Játszani is akarok! Meg állatos matricás albumot vettem,mert tetszett. Társasjáték is kéne,de férjem arra sem vevő. Nem vagyok normális.
Szép történet, egyre kreatívabbak vagytok.
Egyértelműen pszichológusra van szüksége ebben a helyzetben az embernek, és nem azért mert ki akarja élni magát, hanem azért, mert azt a korábbi elnyomott gyerekkora miatt akarja megtenni pánikszerűen. Ilyenkor az ember nem képes racionálisan gondolkodni, már semmi köze a tevékenységnek a szórakozáshoz, csak ahhoz hogy a régi elnyomás köréből kiszakadjon. Felnőtt dackorszak.
mi az, hogy szigoruan fognak téged, a férjed?? felnott ember vagy!!! nem iszol, mert tudod nem szabad? mi az, h nem szabad? (ha csak nem betegség miatt nem ihatsz)..nem mentél bulizni, nehogy baj legyen??
atyauristen, ugy kezelnek, mint egy szellemileg visszamaradott 12 éves gyereket!
30 évesen mentem férjhez, de az isten nem tarthatott volna vissza, hogy ne azt tegyem amihez kedvem volt (és nem bulizásra, discora gondolok, mert az mindig is hidegen hagyott)
Egyébként eddig mit csináltatok? Otthon ültetek és néztétek egymást vagy mi?
elárulom neked, hogy az én anyukám már 45 éves elmúlt. Neki is sanyarú gyerekkora volt(nagyapám agresszív alkoholista volt, időnként szíjat hasított anyám hátából) később mikor megszült engem meg tesómat utána kb 20 éven keresztül ugye minket meg a lakást kellett fenntartani, de a mai napig látástól mikulásig dolgozik.
Viszont az utóbbi 1-2 évben, ha talál valami koncertet ami érdekli arra veszek neki 2 jegyet(mindig talál valakit akit be tud szervezni) és elmegy bulizni. Eddig erre nem volt lehetőség. És köztetek több mint 10 év van.
Nem veled van a baj, hanem a férjeddel, meg anyáddal. Nem normális, hogy 30 elmúltál és még mindig korlátozni akarnak. Így akarod leélni az életed?
Férfi az aki sírva alszik el, mert egyedül kellett elmosogatnia? Én biztos, hogy páros lábbal rúgnám ki az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!