Apám miért ilyen?
Próbáltad megkérdezni tőle, hogy miért ilyen?
Mondjuk az én öcsém is 16 éves és nem örülök, ha szórakozóhelyre megy meg a barátait is utálom, nagyon féltem, de sajnos nincs beleszólásom. 24/L
Ismeros. Apukad olyan hogy onmagat latja benned, azt akarja hogy teljesen olyan legyel mint o. Valoszinu valami maganeleti sikertelenseget akarja vele kompenzalni. Szerintem allj ki magadert, ez a te eleted nem az ove.
Nekem se engedtek meg ilyen idosen hogy csavarodjak, de engem nem erdekelt siman elmentem vagy kiszoktem. Aztan ha hazamentem volt egy par oras uvoltozes es ennyi. Egy ido utan meg lehet szokni, 18 evesen meg kirakott otthonrol. Viszont a viszonyunk olyan szinten tonkrement hogy mar evek ota nem is beszelunk, neha szokott hivni de fel se veszem. Egy eletre megutaltam a zsarnokoskodasat meg a hulyesegeit.
Sajnos sok szulo ahelyett hogy segitene a gyereket, inkabb megprobalja elnyomni es a sajat kepere formalni, aztan meg csodalkozik ha rossz lesz a viszony..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!