Az normális, hogy ennyire fáj és megkattanok tőle, hogy apám beszól nekem? Mit tegyek ez ellen?
A mai reggel beszólt nekem,hogy kövér vagyok,meg hogy régen milyen vékony voltam most meg..El is ment az étvágyam és hozzá sem nyúltam a kajához,sőt annyira idegesít,hogy komolyan inkább koplalni fogok..
Ja és a vicc,hogy amúgy nem vagyok dagadt,az tény,hogy régen kb anorexiásan vékony voltam,most meg nem.
Annyi,hogy mondtam neki ,hogy a lábsázram be van dagadva már amúgy kb egy éve ilyen,azelőtt nem így nézett ki,mire ez volt a válasz... Holott tudom,hogy nem a súlyom miatt dagadt be,hiszen tőlem sokkal kövérebb embereknek véknyabb a lábszára.. 65kg vagyok 175cmhez tényleg most komolyan kövér vagyok?
Végülis igazatok van :) csak ilyenkor arra gondolok vajon mások is így látnak? kövérnek?
Amúgy értem már ,hogy anyukám miért koplal folyton..alig eszik valamit,de akkor rájöttem emiatt a ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!