Ti meg engednétek a 14 éves gyereketeknek hogy nyelv piercinget rakkason be?
Kizárólag nyelvpiercinggel fogadtathatja el magát a korosztályával?:D
Azért, mert néhány hülye lenullázott mindenkit, aki úgy gondolja, hogy egy ilyen döntéshez érettség szükségeltetik, még nem lesz a piercing vagy a tetkó sem gusztusosabb, sem egészségesebb.
Egy ambulancián a sebész munkatársak évi 250 ilyen nyelvet igyekeznek helyrehozni.Jó esetben 3 hét szenvedés, rossz esetben-nos,nem riogatni akarok.Én csak epidemiológus vagyok, a fertőzéseket diagnosztizálom,hogy melyik nyelvnél mi okozta a gyulladást. A gyógyítást a kollégák végzik. Nincs ma szabályozva ki, mennyi idő, milyen szakképesítés birtokában végezhet tetoválást, piercinget. Nem is ellenőrzi senki, közhiedelemmel ellentétben az ÁNTSZ sem, mivel nincs rá jogszabályi jogosultsága.
Ezért írtam, amit, de itt nincsenek halló fülek.
Lady Lavender
Logikusnak hangzik, szóval ha nem hivatalos helyre megy a gyerek, ahol szülői engedélyt kérnek 18 év alatt és rendesen fertőtlenítenek, hanem az utcán a barátnője átszúrja gombostűvel, az sokkal jobb!
Én ha végképp akarná megengedném. A piercing nem nagy dolog, nekem is van, és van munkahelyem, ahol jóval az átlag fölött keresek, szóval nem ettől fog tönkremenni az élete.
22-es
Te vagy a szánalom. Remélem nincs gyereked, ha szerinted 14 évesen ezek rendben vannak. Gondolom annak is örülnél, ha droggal akarna megfelelni a korosztályának.
28: én ilyet nem írtam. Azt sem, h bárki elítélhetne, mert neked van, nem tudom, hol olvastad.
Én mindössze általam tapasztalt tényeket közöltem. Engedély pedig sajnos-az iparüzésin kívül-nemigen kell hozzá.
Nem hinnném, hogy belepusztul egy 14 éves, ha még 2-4 évet vár vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!