Ha a felnőtt fiatoknak 13 éves barátnője lenne, mit szólnátok? 23F/13L
Hát nem tudom, én megundorodnék a fiamtól.
És itt most nem érdekel a törvény, ha 14 évessel járna sem lenne jobb.
Sulis koromban volt egy barátnőm aki egy 30 éves férfiért dobott...mondjuk ő 16 volt..de eléggé hasonló helyzet. A barátnőm szüleit sem érdekelte...14 évesen 24 éves férfival járt.
Vannak ilyen dolgok...
Pedofílnak nem mondanám, ha az én régi barátnőmre hasonlít testileg.
Szerintem azért van ilyen idős "nője" mert gondolom nem tud felnőtt nőkkel kapcsolatot teremteni. Nyílván egy kislánnyal egyszerűbb.
Mit tanácsolok?
1.)Elsősorban verd a fejébe, hogy nagyon megütheti a bokáját amíg nincs 14 éves a lany.
2.) Orvos...keress fel egy orvost és beszélj vele a fiadról, mi baja lehet stb mit lehet tenni. Mint mondtam nemhiszem, hogy pedofíl, más oka van ennek..szóval ezt kéne orvosolni.
#36, pöttyet el vagy tévedve... az ilyen adatkéréshez minimálban bűncselekmény alapos gyanúja kell. Márpedig azt a világon semmi nem tiltja, hogy egy 23 éves egy 13 évessel járjon, csak és kizárólag a köztük lévő szexuális kapcsolatot, még egy évig.
(és azt is csak újabban, az előző Btk szerint ez még magánvádas volt, tehát ilyenkor a kiskorú szülője/gondviselője mérlegelési joga volt, hogy tesz-e feljelentést vagy nem)
Kérdező (#17) "Nem tudom mit vár ettől a kapcsolattól, gyerektől,házasságról,összeköltözésről a lány részéről 8-10 évig még szó sem lehet. De neki ma sem lenne korai egyik sem." - az emberek többsége nem azért kezd párkapcsolatba tizen-, vagy épp huszonévesen, mert házasodni akar, vagy gyereket szeretne... sőt, az emberek egy részének soha sem lesznek ilyen motivációi. Összeköltözni meg sokkal hamarabb összeköltözhetnek - ugye a lány 18. szülinapján már teljesen simán, de már 16-17 évesen is megoldható a dolog, ha valaki nagyon akarja. Jó, persze, az is még 3 év.
Innentől talán a fiadtól lenne célszerű megkérdezni, hogy mit akar, mit vár ettől a kapcsolattól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!