Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a felnőtt fiatoknak 13...

Ha a felnőtt fiatoknak 13 éves barátnője lenne, mit szólnátok? 23F/13L

Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 09:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
63%

"Vagy lépsz, vagy tönkreteszi egy másik ember életét."

A sajátját is tönkreteszi, ha netán feljelentés történik, vagy neadj'isten a kislány teherbeesik. 23 éves, fel kell, hogy fogja, ez nem játék.

2016. jún. 21. 11:57
 22/47 anonim ***** válasza:
60%
Én agyonverném.
2016. jún. 21. 12:01
 23/47 anonim ***** válasza:
48%
Azonnal beszelj a lany anyjaval, h ne engedje oket talalkozni. Fiadat meg a ferjed kicsit helyrerakhatja, nem veressel, de eros szavakkal. O nem erzi h ez pedofilsag??????
2016. jún. 21. 12:19
 24/47 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, felhívnám a figyelmét arra a tényre, hogy Magyarországon szexuális kapcsolat még egy évig nem lehet legálisan köztük. Innen az ő döntése, hogy neki(k) így is kell-e ez a kapcsolat.
2016. jún. 21. 12:23
 25/47 anonim ***** válasza:
59%

Leülnék beszélni a fiammal. Aztán a lány anyjával. Ha egyik sem vezet előrébb, én magam jelenteném fel a fiamat. Nem érdekel, hogy az én vérem, ha ennyire elmebeteg. Mert ugyebár egy normális 23 éves ffi nem csinál ilyet. Főleg nem, miután beszéltek vele.

Elméleti síkon mozog a kérdés vagy van valami valós aplja?

2016. jún. 21. 12:23
 26/47 anonim ***** válasza:
31%
Bocsánat, most látom, hogy nem kitaláció.
2016. jún. 21. 12:24
 27/47 anonim ***** válasza:
61%
Normális 23 éves csávó nem kezd ki 13 éves kis takony leányokkal.. ismétlem a NORMÁLIS ember
2016. jún. 21. 12:47
 28/47 A kérdező kommentje:

a 25# ötlete már megfordult a fejünkben.igen, történt köztük szexuális kapcsolat . de nem tudom,hogy képes lennék -e feljelenteni. ha a kislány szülei lennénk már meglett volna.de csak a mi gyerekünk,akkor is,hogyha ilyet csinál.

igazából eddig tényleg csak reménykedtünk,hogy hamar szét mennek. de már több hónapja tart a kapcsolat,hazahozza családi ebédekre ..

a lány szüleivel hiába beszélnénk, nem tartják abnormálisnak, állítólag volt már másik barátja is korábban, szintén nagykorúval volt.

2016. jún. 21. 12:50
 29/47 anonim ***** válasza:
47%
"Szőke copfos kislány, tejfogakkal, tapasztalt pedofilok társaságát keresi. Jelige: napi kamu"
2016. jún. 21. 12:51
 30/47 anonim ***** válasza:
30%
Eloszor is megkerdeznem tole, h tudja-e, h lecsukhatjak lilomtiprasert, mivel 14 ev alatt van a kiscsaj. Masodszor megprobalnek beszelni vele es megtudni, h megis mit var ettol a kapcsolattol.Harmadszor pedig elgondolkodnek, h mit rontottam el a neveleseben, h ilyen devianciaja van, h egy 13 eves gyereket noszamba vesz.
2016. jún. 21. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!