Ha a felnőtt fiatoknak 13 éves barátnője lenne, mit szólnátok? 23F/13L
Nem kitaláció sajnos 1#.
Próbálunk jó képet vágni hozzá és reménykedünk,hogy hamar vége lesz. De eddig nem úgy néz ki.
12: ez nagyon durva! Én azt hittem, hogy ez csak egy elméleti kérdés.
Én tuti nem vágnék hozzá jó képet. Tényleg nem normális. Ő már felnőtt. A lány meg egy általános iskolás. Brrrrr
A kislány szülei sosem voltak együtt ,alkalmi kapcsolatból született.A szülők még mindig felelőtlennek tűnnek ahogy látom, semmit nem szólnak a kapcsolathoz.
Mi nekünk nem tetszik,de mit kéne csinálnunk?Felnőtt ember, nem adhatok neki szobafogságot és tilthatom el a kislánytól.
Leültetném és őszintén elmondanám neki, hogy beteg ember.
Valahol elrontottam, mert egy GYEREKKEL él nemi életet.
Adnék neki egy telefonszámot, ahol kapcsolatba tud lépni egy pszichiáterrel, és amennyiben folytatja a viszonyát egy GYEREKKEL, megmondanám, hogy elmegyek a rendőrségre is, és a gyerekvédelemnek is jelenteni fogom, hogy a kisGYEREK szülei nem vigyáznak a GYEREKÜKRE.
A fiad beteg. Vagy lépsz, vagy tönkreteszi egy másik ember életét. N32
Én 15 éves lànyként úgy gondolom, hogy ez felhàborító. Amikor 13 voltam soha semmilyen esetben sem jàrtam volna hozzàm képest ilyen idös fiúval (most se), ezért úgy gondolom, hogy ez a làny szeretethiànyos, és inkàbb pszichológushoz kéne jàrnia.
Én nem akarok senkit megbàntani, lehet hogy szeretik egymàst, de a lànynak ez csak rajongàs, és szerintem a fiadnak gyengeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!