Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Élősködésnek számít 18 évesen...

Élősködésnek számít 18 évesen betétre pénzt kérni?

Figyelt kérdés
Még nincs munkám, tanulok. Évek óta nem merek rá kérni, de most bajban vagyok. Előtte is mindig én vettem. Mindig a fejemhez vágják, hogy ők tartanak el, nem biztos, hogy megértik nekem.
2016. jún. 17. 22:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
5 éve én veszek magamnak minden tisztálkodószert, kivéve fogkrém, mert azt használtam. Kérek inkább a barátnőmtől holnap.
2016. jún. 17. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre én ios bérlertet olvastam, de igaz én ittam már :D de amúgy nem élősködés
2016. jún. 17. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy a legolcsóbbat veszed meg
2016. jún. 17. 23:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Beszéltem a legjobb barátnőmmel, ad kölcsön pár darabot, ha lesz pénzem visszaadom neki.

Az a baj, hogy 2 darab bugyim van és 1 melltartóm, de erre végképp nincs pénzem. Keresek nyári munkát!

2016. jún. 18. 08:24
 15/17 kovpet ***** válasza:

Én józan vagyok, de én is bérletnek olvastam. Pedig általában tudok olvasni :)

Kérdező: amíg nem dolgozol, nem élősködés, ha a szüleidnek kell fedezni a szükségleteid. Ha ők ezt nem akarják, akkor nem kellett volna gyereket vállalniuk. Tudhatták volna, hogy az ezzel jár.

2016. jún. 18. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Vegyel el az ovebol. Gondolom nem szamolgatja, igy nem kerul neked penzbe, magatol meg ahogy mondod ugysem sajnalja, ha elfogy majd vesz maganak ujra
2016. jún. 18. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. :-)))
2016. jún. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!