Élősködésnek számít 18 évesen betétre pénzt kérni?
Figyelt kérdés
Még nincs munkám, tanulok. Évek óta nem merek rá kérni, de most bajban vagyok. Előtte is mindig én vettem. Mindig a fejemhez vágják, hogy ők tartanak el, nem biztos, hogy megértik nekem.2016. jún. 17. 22:19
11/17 A kérdező kommentje:
5 éve én veszek magamnak minden tisztálkodószert, kivéve fogkrém, mert azt használtam. Kérek inkább a barátnőmtől holnap.
2016. jún. 17. 23:15
12/17 anonim 

válasza:

Elsőre én ios bérlertet olvastam, de igaz én ittam már :D de amúgy nem élősködés
13/17 anonim 

válasza:

Mondd azt, hogy a legolcsóbbat veszed meg
14/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem a legjobb barátnőmmel, ad kölcsön pár darabot, ha lesz pénzem visszaadom neki.
Az a baj, hogy 2 darab bugyim van és 1 melltartóm, de erre végképp nincs pénzem. Keresek nyári munkát!
2016. jún. 18. 08:24
15/17 kovpet 

válasza:

Én józan vagyok, de én is bérletnek olvastam. Pedig általában tudok olvasni :)
Kérdező: amíg nem dolgozol, nem élősködés, ha a szüleidnek kell fedezni a szükségleteid. Ha ők ezt nem akarják, akkor nem kellett volna gyereket vállalniuk. Tudhatták volna, hogy az ezzel jár.
16/17 anonim 

válasza:

Vegyel el az ovebol. Gondolom nem szamolgatja, igy nem kerul neked penzbe, magatol meg ahogy mondod ugysem sajnalja, ha elfogy majd vesz maganak ujra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!