Mit csináljak hogy az anyámnak semmi sem tetszik?
Figyelt kérdés
Ha a szépségápolással foglalkozom, akkor az a baj, ha elmondom neki mi történt a munkahelyemen akkor az a baj, ha magamat fényképezem, akkor miért fényképezem magam, ha elmegyünk kirándulni, miért fényképezek, ha megyünk valahova miért festem ki magam, ha nem festem ki magam akkor ápolatlan vagyok. Ha a számítógépen csinálok valamit egy programmal akkor miért ilyen hülyeségekkel foglalkozok. Szóval mindennel van valami problémája.2016. jún. 14. 09:05
11/17 anonim válasza:
Az egyik dologgal szerintem teljesen érthető, hogy baja lehet. Bár nem tudom, hogy mennyire szoktad ki sminkelni magad, de ha magadra teszel vagy 5kg sminket, azt nyílván zavarhatja anyukádat. A többiben én nem látok semmi kifogásolni valót.
12/17 anonim válasza:
Depressziós, valami baja van, pl munkahelyi, magány, anyagi,kérdezd meg tőle, mi baja van. Amúgy meg ne mesélj neki és kész, ha meg az esik rosszul neki, akkor mondd meg az okát. Amikor konkrétan beleköt valamibe, akkor rögtön le lehet csapni rá, hogy látod, már megint kötözködsz. Ő valószínűleg nem veszi észre.
13/17 anonim válasza:
Nézd ha felnőtt kereső nőként otthon sokat dumál anyád bele a dolgaidba, az nőiesen finom jelzés arra, hogy húzzál már el és önállósodj.
14/17 anonim válasza:
7-es, akkor te örökre anyuciékkal fogsz lakni? Vagy meddig keresed még a kifogásokat? Egyedülálló anyák megtudják oldani az albérletet, te meg egy szobát nem tudnál kibérelni? Ugyan már...
15/17 anonim válasza:
Budapesten 500-600 euro havonta egy normális albérlet. Nem olyan könnyű ez az "elköltözök otthonról" dolog a mai világban...
16/17 anonim válasza:
Kinek mi a normális. Nálunk 30ezerért már bérelhetsz jó szobát, jó helyen. Ha nagyon akarna eltudna költözni, csak nem nagyon akar... :)
17/17 anonim válasza:
Pedig a koltozz el a.legjobb megoldas megha valaki emiatt duzzog es lepontoz. Amig az anyad hazaban laksz addig az a baja amit csak akar es turnod kell ha nem akarod h beleszoljon az eletedbe legy a magad ura es kesz... amig valaki a szuleinel lakik oruljon hogy kap tetot a feje fole es etelt ne pedig ezen problemazzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!