Nevelő anyámnak miért nem tetszik, hogy apával ilyen bensőséges a kapcsolatotunk?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki rosszra gondolna, nem ilyen aberrált szexuális kapcsolatra kell gondolni (félreértések elkerülése végett), egyszerűen arról van szó, hogy apával nagyon sokat beszélgetek. Szinte mindent megbeszélünk, sokat segít a tanulásban is. Átbeszéljük, hogy mi volt neki a munkahelyen, nekem meg a suliban. Kikérem a tanácsait, van olyan, hogy megölelem, megpuszilom, van, hogy odabújok hozzá. Ilyenkor nevelő anyám mindig rámszól, hogy hagyd már békén apádat, meg ne zaklasd már a butaságaiddal, apád nem ér rá most, meg ilyenek. Amikor meg szólok neki, akkor persze duzzog, meg motyog, hogy milyen szemtelen vagyok vele, meg milyen életképtelen felnőtt lesz belőlem.2015. dec. 30. 09:21
1/18 anonim válasza:
Féltékeny. Kérdezd meg olyankor apukádat, hogy tényleg békén hagyd e, tényleg zavarod?
2/18 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, ilyenkor apa mindig azt mondja, hogy dehogy zavarom. De ilyenkor nevelő anyám csak duzzogva elvonul.
2015. dec. 30. 09:46
3/18 anonim válasza:
Neveloanyad egy utolso bunko, hogy apa es lanya kozott probalja szandekosan megrontani a kapcsolatot.
4/18 A kérdező kommentje:
Öt éves korom óta egyedül nevel, mióta anya meghalt (leukémiában) persze, hogy jó a viszonyunk. Vele (mármint nevelő anyámmal) három éve vannak együtt.
2015. dec. 30. 10:51
5/18 anonim válasza:
Persze, hogy féltékeny. De apukád nem szól rá?
6/18 A kérdező kommentje:
De rá szokott szólni. Ilyenkor mindig az van, hogy Én vagyok a feleséged, vagy ő?
2015. dec. 30. 11:06
7/18 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nagyon primitív nő a nevelőanyád. Meghalt az édesanyád, persze, hogy szoros szeretetkapcsolatban vagy az egyetlen élő szülőddel. Ebből ne engedj, akárhány éves is vagy.
Ilyenkor, ha ilyet kérdez, mondd azt, hogy te vagy a felesége, én meg a lánya. Neked a férjed, nekem az apám.
(Nekem is meghalt két éves koromban anyukám, aztán lett egy nevelőanyám, aki alázott, ahogy tudott. Te ne hagyd magad!)
8/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére engem nem aláz, meg amúgy szépen beszél velem. Amikor segítek neki, akkor rendes meg meg is köszöni. Csak amikor apa hazjön a munkából és én meg odamegyek megölelni, meg adok neki puszit, olyankor mindig rám szól. Amúgy 17 éves vagyok.
2015. dec. 30. 11:20
9/18 anonim válasza:
Szia, az elottem iro valaszadokkal egyezek. Viszont belegondoltam abba is, hogy mit erezhet, gondolhat a feleseg. Akkor lehet (kicsit) igaza, ha apukad ra nem fordit figyelmet. Tehat oneki nem ad puszit, nem beszeli meg vele a dolgait, stb. Azert megis csak feleseg, nem egy alberlotars... Ha viszont megadja neki azt, amire egy felesegnek szuksege van, akkor egyszeruen egy idiota irigy noszemely, beszeld meg apukaddal, hogy tegye helyre.
10/18 A kérdező kommentje:
Szia
Megbeszéli vele is. Ugyanúgy megöleli, megcsókolja. Megkérdezi milyen volt a napja, ugyanúgy mint tőlem is. Vele is mindent megbeszél.
2015. dec. 30. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!