Nevelő anyámnak miért nem tetszik, hogy apával ilyen bensőséges a kapcsolatotunk?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki rosszra gondolna, nem ilyen aberrált szexuális kapcsolatra kell gondolni (félreértések elkerülése végett), egyszerűen arról van szó, hogy apával nagyon sokat beszélgetek. Szinte mindent megbeszélünk, sokat segít a tanulásban is. Átbeszéljük, hogy mi volt neki a munkahelyen, nekem meg a suliban. Kikérem a tanácsait, van olyan, hogy megölelem, megpuszilom, van, hogy odabújok hozzá. Ilyenkor nevelő anyám mindig rámszól, hogy hagyd már békén apádat, meg ne zaklasd már a butaságaiddal, apád nem ér rá most, meg ilyenek. Amikor meg szólok neki, akkor persze duzzog, meg motyog, hogy milyen szemtelen vagyok vele, meg milyen életképtelen felnőtt lesz belőlem.2015. dec. 30. 09:21
11/18 anonim válasza:
Ááá, biztos nem csinálod direkt, hogy kiakadjon. Kizárt dolog. És azt csakis akkor kell, amikor ő látja. Máskor nem lehet. Értem.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem csak akkor szoktam, amikor nevelőanyám ott van. Meg jogom van a saját édesapámat szeretni.
2015. dec. 30. 11:51
13/18 anonim válasza:
Utolsó, ne b*ssz* már meg az élet, hogy egy lány az apjához csak akkor mehet oda, ölelheti meg, vagy éppen adhat neki puszit, ha az új feleség nem látja.
A feleség a lehető legrosszabb taktikát választotta azzal, hogy téged cseszeget.
Ha gondja van, akkor a FÉRJÉNEK beszéljen arról, hogy úgy érzi, el van hanyagolva.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.
2015. dec. 30. 16:47
15/18 anonim válasza:
Ha viszont alapvetően kedves vele, akkor kezdeményezz beszélgetést, és fejtsd ki, hogy te nem a vetélytársa vagy, örülsz, hogy az apádnak jó társa, stb. De neked is szükséged van a megértő, szerető szülődre.
16/18 anonim válasza:
Bocsánat: szóval, ha alapvetően kedves VELED
17/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam erről beszélni vele több alkalommal is, de mindig az volt, hogy nagy lány vagyok (17) és azoknak nem szabad így viselkednie.
2016. jan. 1. 18:38
18/18 anonim válasza:
Ásó van, kert van, klórmész van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!