Miért nem veszi észre magát?!
Nemrég költöztünk új lakásba a férjemmel. Az utóbbi időben annyi munkànk volt a lakás miatt, meg lesz is még plusz kerüljük egymást a férjemmel a beosztásunk miatt.
Végre szabad hétvégén voltunk mindketten. Anyunak már elmondtam pénteken, hogy maradunk otthon, pihenünk stb.
Erre tegnap ebédidőben felhív, hogy ők akkor átjönnének délutàn. Hozzá kell tennem, hogy felújítás után vagyunk, csak 1-2 bútirunk van meg 2 szék, le se tudom normálisan ültetni őket.
Nem értem, hogy mi ez, hogy csak ő eldönti, hogy átjön. Persze mi mondtuk neki, hogy ne jöjjön át, kettesbe akarunk lenni. Hihetetlen!! Pontosan tudja, hogy az utóbbi x hónapban csak rohangásztunk, egymásra is alig volt időnk. Már jó, hogy nem akar a mellettünk lévő kisszobába beköltözni. :D
Köszi 2-es a választ.
Csak néha màr fárasztó, mert évek óta ezt csinálja. :D
Ha azt mondod, hogy otthon lesztek és pihentek, az nem jelenti azt, hogy nem vagytok látogathatóak.
Egyébként miért ne mondhatná, hogy holnap átmegy hozzád? Nem távoli rokonok vagytok, ahová előre be kell jelentkezni. Max megmondod neki, hogy most nem jó.
E történetben te nem vagy szimpatikus, nem pedig anyukád.
Kedves 5-ös.
Hagy döntsük már el mi (felnőttek), hogy mit szeretnénk csinálni és mikor fogadunk vendégeket. :D
Tudod, néha esetleg szükségünk van magánéletre is. :))
Ami sajnos mostanság nagyon kevés volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!