Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem veszi észre magát...

Apám nem veszi észre magát (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy apukám nagyon gyerekesen kezel...16 vagyok de még elkísér lefeküdni.Ha iszik valami bort vagy valamit, mindig "megendegi" hogy "belenyaljak" kicsit a pohárba.Nem ihatok egy rohadt kortyot sem.Mindig jóéjt puszit akar adni, néha simogatja a lábam meg ilyenek.Rohadt idegesítő, mondtam már neki de nem veszi magát észre mit csináljak?

16/F

2014. nov. 5. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

:D

a kamaszkor nagy problémái ;)

2014. nov. 5. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tűnik annak, de rendesen feltudja kúrni az agyam :D
2014. nov. 5. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom, ezért mondom, hogy kamaszkori probléma. Ilyenkor máshogy állsz a szüleidhez, mint 5 évvel ezelőtt, vagy ahogy 5 év múlva fogsz.

Apukád meg egy kicsit megrekedt pár évvel ezelőtt, és nem igazán van tudatában az átmenetnek.

Légy vele nagyvonalú ;)

2014. nov. 5. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

menj haza berugva, egy csajjal a "farkadon",és persze cigi is kell.

aztán mondjad apádnak,hogy adjegy puszit papa!

2014. nov. 5. 21:13
 5/5 anonim válasza:

Ha inkább apás vagy akkor ülj le vele és komoly arccal jelentsd be hogy ez neked így nem jó.

Ha anyás akkor meg szólj anyának és ő rendezi :D

2014. nov. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!