Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a gyereketek 10 éven keresztül átvert benneteket?
A fiam 10 évig úgy tett, mintha tanulna az egyetemen, 10 éve derült ki, hogy még az elsőt se végezte el. akkor pattant ki a dolog, mikor elküldték a leckekönyvét.Az egész család lefagyott.A Diákhitelt felvette, ami legalább 2 milla +kamatok.Még arra se volt képes, hogy bocsánatot kérjen tölünk. Se diploma, se végbizonyítvány, se semmi, az elszórakozott 10éven kívül.Olyan jól alakította a
"szerepét", hogy senki, álmában se gondolta volna, mekkora kamu az egész.Havonta kapta az egész családtól-a szüleimet, és a tesómat is beleértve-a rendszeres anyagi támogatást.Úgy érzem, abszolút kudarcot vallottam.Ő meg simán megúszta, mert apám "fátylat borított az egészre. Én meg azóta nem tudok hinni a kedves fiacskámnak.
Én láttam már olyat, hogy utolsó előtti évben megbukott, az utolsót végigkamuzta, diplomát is behazudta.
Aztán a munkahelyet is. Utána derült ki. Jellemtelen alak, testvére meg normális. Ugyanazt a nevelést kapták.
Én nem a szülőket hibáztatnám, hiszen anyagilag is mindent megadtak. Sajnos van aki ilyennek születik. Többet nem állnék vele szóba és kifizettetném az egészet visszamenőleg!
Nővérem 10 milkával húzta le apámat. Hazudott manipulált mindenkit. Ja és apám mind a mai napig isteníti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!