Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha rájönnétek,...

Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a gyereketek 10 éven keresztül átvert benneteket?

Figyelt kérdés

A fiam 10 évig úgy tett, mintha tanulna az egyetemen, 10 éve derült ki, hogy még az elsőt se végezte el. akkor pattant ki a dolog, mikor elküldték a leckekönyvét.Az egész család lefagyott.A Diákhitelt felvette, ami legalább 2 milla +kamatok.Még arra se volt képes, hogy bocsánatot kérjen tölünk. Se diploma, se végbizonyítvány, se semmi, az elszórakozott 10éven kívül.Olyan jól alakította a

"szerepét", hogy senki, álmában se gondolta volna, mekkora kamu az egész.Havonta kapta az egész családtól-a szüleimet, és a tesómat is beleértve-a rendszeres anyagi támogatást.Úgy érzem, abszolút kudarcot vallottam.Ő meg simán megúszta, mert apám "fátylat borított az egészre. Én meg azóta nem tudok hinni a kedves fiacskámnak.

2016. jún. 12. 20:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Hogy tudott felvenni 2 milló diákhitelt, ha nem végezte el az elsőt sem? Diákhitel csak akkor jár ha van tanulói jogviszony, de havi 50.000 ft körül van a max.
2016. jún. 12. 21:21
 12/25 anonim válasza:
72%
Na most akkor ez vagy kamu, vagy nem tudom. De diákhitelt nem tud felvenni ha nem fejezte be az elsőt sem.
2016. jún. 12. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

És az nem tűnt fel, hogy nem volt 10 év alatt egy diplomaosztója se? Egy diplomamunkája se? Az enyémet szívesen elolvasták a szüleim is. Nyilván a diplomaosztón is ott voltak.

Diákhitelhez nem kell valami igazolás az iskolától???

2016. jún. 12. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

ne álmodoz kérdező nem fog az egész család 10 évig pénzel tömni mert te nem vagy képes befejezni egy sulit

az élet nem egy amerikai film

2016. jún. 12. 21:35
 15/25 anonim ***** válasza:
63%

meglepődnék, hogy ilyen hülye vagyok, hogy nem vettem észre

de nem vagyok hülye :)

2016. jún. 12. 21:37
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

Pszichológusként azt is tudom, hogy vannak színészek, akik képesek a legokosabbakat is megvezetni.

nem mondod... akkor vagy pszichológus, mikor mi itt valamennyien...

2016. jún. 12. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Jobbat találj ki. A diákhitelhez minden éflévben jogviszony igazolás szükséges, neki ez nem volt, így felejtős a dolog.
2016. jún. 12. 21:52
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
17: volt jogviszonya, csak éppen nem tanult, bukott agyba-főbe, legalábbis én ezt veszem ki belőle (én azért nem hiszem el, mert leckekönyvet nem küldenek el postán)
2016. jún. 12. 21:58
 19/25 anonim ***** válasza:
79%
Úgy sem lehetséges, ha sokat bukott, de volt jogviszonya. Ha az első éves tárgyakat nem végzi el, nem tudja felvenni a ráépülő tárgyakat. Egy tárgyat meg maximum kétszer vagy háromszor lehet felvenni, így esetleg 3 évig húzható a dolog, de tízig nem. Ha harmadjára sem sikerül egy tárgy, akkor is megszűnik a tanulói jogviszony.
2016. jún. 12. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Meg estimesenek is gyenge... ennel jobbat talalok ki mig ulok a wc-n.
2016. jún. 12. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!