Mit gondoltok a gyerek/feleség megveréséről? Szerintetek is olyan vicces és magától értetődő, ahogy Czakó Gábor, Kossuth díjas író gondolja?
Draga utolso!
Ugyanazt kivanom neked mint a 12 es baratodnak!!
Nincs az az indok hogy valakit meguss!!Megyegyszer mondom NINCSEN!!
Az hogx akedves asszonyod elismerte azt felelmbol tette,te meg egy kaki kupacnal is szagosabb es visszataszitobb vagy!!
#12 vagyok
Én meg azt kívánom, hogy tanulj meg írni. :)
14 vagyok. igen én is kaptam pofont,mert nem halgattam arra aki szolt nekem szépen,csunyán,orditva.
a nő pedig nem azért ismertel a jogosságát mert fél,hanem mert ha ott hisztizik akkor szarabul járunk mintha csendben marad...amúgy leverne mert kung-fuzik.
Kedves 12-es,14-es!
Nagyon remélem, hogy soha nem lesz olyan nő, aki veletek kezdene.
Hogyha egy kapcsolatban nem megy a kommunikáció, akkor lehet szakítani, elválni stb. A primitív és végtelenül buta emberek alkalmaznak erőszakot, akik képtelenek máshogyan kezelni a feszültséget.
Ha engem megütne egy férfi (/bárki), valószínűleg az lenne az utolsó hőstette férfiként.
Apám anyukámat és a testvéreimet gyakran verte, amikor részeg volt, bár józanon is előfordult egy-egy pofon, rángatás, kiabálás. Mindig tudott emberkedni a nála gyengébbekkel. Ha egy megtermettebb férfi állt volna oda, behúzta volna fülét-farkát. Mai napig nem szeretik testvéremék apámat, a szükséges helyzetjelentés van az életükről és kész, letojják magasról. Hihetetlen módon elcseszte a gyerekkorukat.
Lehet, hogy a legundorítóbb ez a feleség- és gyerekverés, de szerintem az is elég csökött gondolkodás, ha a nőt ingyen bejárónőnek, szakácsnak kezelik a férfiak. Nekem konkrétan van egy ismerősöm, akinél az egész családjában érződik ez a mentalitás, a nőkkel lekezelően bánnak, velem is és más nőkkel is úgy bánik, mintha nem is tudnánk, mit beszélnénk. Ha eltérőek a véleményünk, ha ész érveket hozok fel, vigyorogva legyint, nem gondolja a nőket egyenrangúnak. Ráadásul van barátnője, kábé egymás mellett élnek, amíg a nő beteszi a mosógépbe a ruhákat, amíg elmosogat, amíg főz, amíg az ágyban hagyja magát, addig neki megfelel a helyzet. De hogy annak a lánynak is szintén lesajnálja a gondolatait, világnézetét, az is biztos.
Persze ez már más tészta, de lényeg a lényeg: vannak nők, akik hagyják, hogy ezt műveljék velük, de attól még elfogadhatatlan az ilyen pasik viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!