Mit csináljak ha anya túl szigorú? Mit tanácsolnátok hogy elengedjen engem egy szórakozóhelyre? Milyen indokot tudnék felmutatni neki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még sose voltam bulizni. Anya nagyon szigorú és kevés dolgot enged meg csak.Megbízható vagyok nem vertem át sose de mégis rosszul van az ilyen dolgoktól:/ (persze nem egyedül mennék és nem is innék arra még nem állok készen). Nagyon szeretem anyát és nem akarom megijeszteni, hogy mások fontosabbak mint ő de már vágyok egy kicsit szórakozásra a barátaimmal :).2016. jún. 6. 18:26
1/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Beszélj apuddal! Ketten biztos megtudjátok győzni!
2/9 A kérdező kommentje:
Apa mindenben egyetért vele :/ sajnos mindketten nagyon régimódiak
2016. jún. 6. 18:29
3/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor kezd jel csgo-zni vagy League of Legends-ezni soha többet nem akarsz majd kimenni :D Tapasztalat.
4/9 anonim válasza:
Végre normális szülők. Becsüld meg őket, mert ritka manapság.
5/9 anonim válasza:
Nalam is ugyanez volt helyzet. Apukammal eltem magyon szigoru volt. Nehezem mertem.tole barmit is megkerdezni. De amikor nagyon szerettem vna elmenni bulizni akkor volt, hogy orakon at konyorogtem neki meg vegul megelegelte es elengedett. Legeloszor a baratnoim talaltak ki hogy gyerunk el bulizni es egyutt odamentunk apahoz es elkertek. Elengedett mert dijazta hogy nem titokban szeretnek elmenni es felt hogy esetleg egyszer majd elszokok mert o nemet mondott. Szal probald ki ha elkernek a barataid es mond neki h masok elszoknek, mig te mindig az o engedelyeert konyorogsz. Nekem ki volt kotve, hogy hanyra menjek haza es be is tartottam, igy nem volt gond. Beszeljetek meg,hanyra kell hazaerned hatha megenyhul. Es engem penzben is korlatoztak, hogy ne tudjak piat venni (de mi ezt mindig kijatszottuk) ugyh mondhatod azt is h a belepore kersz penzt meg meg egy kicsot h kolat tudj magadnak venni, semmi pia es kesz.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) hátha sikerül rávenni és persze normális szülők de én se nagyon nagy dolgot kérek. Szerintem az én koromban ez korrekt, nem akarok ott hülyeségeket csinálni csak együtt lenni egy jó koncert mellett a barátaimmal.
2016. jún. 6. 19:12
7/9 anonim válasza:
Szórakozóhelyre én sem engednélek el. Tarts otthon szombat délután házibulit.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt sehogy se tudnám megoldani:/
2016. jún. 6. 19:40
9/9 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok, a baráti társaságom nagy része az a tipikus discos p*csák, akik minden héten ott teszik magukat a bulikba, na hát én is elmentem velük egy párszor, először tök jó volt, meg újdonság, meg minden, de ma már undorodom a szórakozóhelyek többségétől. Jók a zenék, néha még a hangulat is jó (lenne), de nekem kifejezetten unalmas. Hajnalig ott lenni kifejezetten utálok, nálam egy-két óra tánc után már elveszti a hely a varázsát. Hidd el, nem maradsz ki semmiből, ha nem mész. Sok ott az idegesítő, nyomulós, undorító 'ember', és könnyű ott hülyeségeket csinálni, meg belekeveredni. Szerintem hallgass a szüleidre, később majd úgyis meg tudod tapasztalni a dolgokat, ha akarod. Én már nem járok egy ideje, kifejezetten irritálnak ezek a helyek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!