Mit tegyek, ha anyukám nem enged el szórakozóhelyre F/17?
17 éves pesti fiú vagyok (értelmes,sportoló , nem buta.., sőt még rosszba se megyek bele ). De az imént felsoroltak sem elegek , ahhoz hogy anyukám elhiggye , hogy én ha elengedne szórakozni nem tennék butaságokat .Anyukám nagyon félt engem , de ez már túl tesz azon , belép a " bizalom" zónájába . Mondhatom neki , hogy a barátaim is értelmesek , érvelhetek , hogy a korombelieket (ismerősök és ismeretlenek ) is elmehetnek , mert megbízik bennük az anyjuk . Mondhatom , hogy nem iszom alkoholt sem vizet/ üdítőt . Anyukám gondolatai a következők:
-Drogot csempésznek a piámba ( amit nem veszek )
- az ő ismerőseinek a gyereki sem mehetnek el
-ilyen korba senki sem bulizott ( nővérem-barátjai is meg még sok ember , legjobb barátom/barátaimat is engedik)
Röviden ennyi.. s.o.s-be kérnék segítséget , mert unom... és kevesebb mint egy év, hogy 18 legyek...
mindenhova van protekcióm szinte :D ahova mennék :)
nővérem barátja átjött és hármasba beszélgettünk , remélem javít a helyzeten
na persze anyád nem volt KISZ tag? hahaha
hiszi a piszi.
a KISZ pedig csak a buliról szólt!
azért nem enged el anyád mert fél hogy te is elköveted azokat a hibákat amiket ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!