Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Rájöttem...

Mit csináljak? Rájöttem hazudik a lányom.

Figyelt kérdés

Nekem azt mondta, h a baratnőnel alszik, erre most beleolvastam a facebook levelezesebe, és kiderült, h egy fiúnal aludt/osztalytarsanal) 13 évesek!A fiúnak otthon voltak a szülei is, bemutatta a lányom.

Most nem tudom piritsak rá?vagy folytassam tovabb, h olvasom a leveleit titokban??azt semmiképp nem szeretnem hogy szexeljen ennyi idősen, erről mar beszeltünk, de a fiút sem szeretnem, h fiúzzon!!hiaba tiltanam el nem tudok az iskola elé menni h hazajöjjek vele, csak este érek haza, napközben suli után gondolom a fiúval találkozgat!ha meg elmondom neki , h lattam miket írogatott, akkor többet nem fogom tudni elolvasni:(((

2016. jún. 5. 15:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Jézusom, ti el vagytok dinkulva! Persze, nálatok biztos az megy,hogy a gyerek mindent elmond,akkor is,ha nem engeditek meg neki, hogy 13 évesen pasiknál aludjon! Haha-kackac, mindjárt elhiszem! De ti nyugodtan aludjatok csak, nem csoda,hogy ennyi rüfke rohangál,akiknek utána sír az anyjuk itt a neten,hogy terhes a 13-14 éves lányuk,pedig nem is gondolták volna...mikor olyan rendes kislány...mindig mindent megbeszéltünk...Naná! Csak azt felejtették meg megemlíteni,hogy a két film közt dugtak egy sort.
2016. jún. 5. 20:01
 22/29 anonim ***** válasza:
47%

Egészen eddig a sorig "ha meg elmondom neki , h lattam miket írogatott, akkor többet nem fogom tudni elolvasni:(((" a szülővel értettem egyet.

Na de ha nekem egy ilyen minden lében turkáló anyám lenne az, utolsó dolog lenne ami eszembe jutna, hogy elmondjaim a dolgaimat. Úgyis kideríti utánam nem?? Szerencsétlen gyerek... Remélem felnőttkorára nem lesz paranoiás.

Amúgy sok szülőt jellemez a gyereke, főleg amíg fiatal és nem hat rá annyira a társadalom szennye... Mert hát ugye a szülők mutatják a példát. Úgyhogy előbb nézz magadba és tegyél rendet a fejedben.

+tipp: ha ennyire vonz a nyomozósdi, és ilyen sok időd van, keress valami játékot magadnak, amiben kiteljesedhetsz.

2016. jún. 6. 08:40
 23/29 anonim ***** válasza:
47%
Talán nem kellett volna tűzzel-vassal tiltanod a fiúkat... tinikorban elkezdenek érezni vmit a másik nem iránt, forrnak a hormonok... ezt lehet normálisan kezelni (megbeszélni a védekezést, engedni a lányt fiúzni normális keretek között, biztosítani, hogy itt vagy neki)... ha mindentb csak tiltasz, ennek EZ az eredménye. Hogy hazudni fog, mert különben nem csinálhatja azt, amit szeretne... szerelmes egy srácba, de az anyja ahelyett, hogy rendesen megbeszélné, inkább tilt ész nélkül.
2016. jún. 6. 10:05
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Én felhívnám az barátnője szüleit, hogy nem maradt e véletlen ott xy cucca az ottalváskor, mert ezt sehol se találom. Persze előtte eldugnám a lányom valamelyik holmiját, ami tudom, hogy nála volt akkor.

Hadd szégyenkezzen. Többet ne olvasd a beszélgetéseit, ne mondd el neki, hogy beleolvastál. Szépcsendben tudatosuljon benne,hogy a hazudozás lebukással jár. Külön kiemelnén mennyire csalódtam benne, hogy nem mondta el az igazat, mert megengedtem volna, ha előtte nekem bemutatja a fiút.

2016. jún. 6. 10:57
 25/29 anonim ***** válasza:
24-es, ezzel csak egy baj van: a kérdező NEM engedte volna. Leírta, hogy tabu a fiúzás meg tiltaná... ez abban az esetben működne, ha tényleg engedte volna, más esetben ugyanakkora ordas nagy kamu, mint amit a lány művelt.
2016. jún. 6. 11:56
 26/29 anonim ***** válasza:
Az egészben az a legkeményebb, hogy téged az zavar leginkább, hogy nem olvashatod utána a leveleit, nem pedig hogy a fiúval alszik. Te inkább a tovább olvasgatást választod, ahelyett hogy beszélj vele.
2016. jún. 6. 12:19
 27/29 anonim ***** válasza:

#10 Vagy csak az anyjának annyira nem tetszik hogy fiúkkal társasozik, hogy egyszerűbb azt mondani hogy a barátnőjénél társasozott.

Ilyenekre is érdemes gondolni. Valószínűleg valami oka van hogy miért nem mondta meg, én inkább erre lennék kíváncsi.

#13 Ha meg beleolvas, és esetleg kiderül, akkor meg ott van hogy miért is kéne megbíznia az anyjában, ugyanis semmi oka rá. Max más csatornán fognak kommunikálni amit az anya nem tud "lehallgatni"

#21 Ha a fiú nincs egy az egyben tiltva, hanem csak az ottalvás, akkor valószínűleg elmondta volna hogy most nem a barátnőhöz megy, hanem a fiúhoz, esetleg megkérdezte volna hogy ottaludhat-e.

De valaki mondja már meg, hogy mi a probléma azzal hogy a lány egy fiú társaságában van? (Mármint ha eltekintünk az ottalvástól, azt megértem)

2016. jún. 6. 15:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Azért gondolkodjunk már!

A fiú szüleit a gyámügynél kell felelősségre vonatni.

A lányt el kell foglalni, foglalkozzon mással, ne legyen ideje- energiája a szexelésre.

Ez nem egyszerű hazugság, ez már csalás, hanem tudatos, előre eltervezett, felnőttek segítségével végrehajtott csalás.

Fordítsuk vissza a helyzetet. Mit tennénk, ha a fiú szülei lennénk?

2016. jún. 26. 17:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Rosz szülő vagy!

Azért nem bízik benned mert kémkedsz és áskálódsz.

Már rég lefeküdtek, szóval nem kell aggódnod.

Ilyen szülőknek mint te azt tanácsolom, hogy adjanak teret a gyereknek.

2022. febr. 2. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!