Szülők! Ti szégyenlenétek ha ilyen gyereketek lenne?
Megkéritek valamire és szó nélkül teljesíti, de magától nem veszi észre hogy mit kéne csináljon. Nem iszik, nem cigizik de gyakran kávézik.
Jól tanul (az elsők között van) de nem erőlteti meg magát.
Szabadidejében verseket ír, amik bekerültek már a suliújságba is, de mondjuk tudnál róla hogy régebben bántotta magát.
Kevés barátja van és ritkán jár el velük.
Lány létére "fiús" sportot űz napi szinten és fiúsan öltözködik, illetve rockzenét hallgat és hajlik az emo felé ruházatát és haját illetően.
(16 éves)
Az érdekelne hogy ha nektek ilyen gyereketek lenne ti is szégyenkeznétek miatta?
Fú, egy picit magamra emlékeztetsz 16 évesen (most se vagyok annyira öreg, 21).
SEMMI szégyellnivaló nincs benned. Most nem akarok minden egyes ponton végigmenni, amit leírtál, de mivel tényleg nagyon ismerős:
1) idővel ez a házimunka dolog fejlődni fog, hogy észreveszel dolgokat, egyrészt ez tapasztalat kérdése is, másrészt meg ebben is kell átállás az önállóságra, mivel ugye nagyon sokáig tényleg a szüleid mondták meg, mit csinálj, de ez helyre fog rázódni, és no para :)
2) minden, amit leírtál, teljesen normális
3) én is bántottam magam sokáig, csak azért hagytam abba, mert kiderült. Majd 10 éve kezdődött, és mostanáig vannak ilyen gondolataim, visszaesések. Szóval hogy ebből kiverekedtél, főként, ha egyedül, az egy irtó nehéz és bátor dolog, és legyél büszke magadra. Ez is addikció, és nagyon nehéz legyőzni (akkor is, ha "nem volt annyira durva")
4) nagyon sajnálom, ha tényleg szégyenkeznek miattad a szüleid és ilyeneket mondanak neked. Remélem, hogy el tudnak majd fogadni, mindenesetre kitartást, és tényleg nincs veled semmi baj.
Neked kéne szégyelned magad hogy ilyen kérdést felteszel!
Nem vagyunk egyformák... Ő ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!