Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti szégyenlenétek ha...

Szülők! Ti szégyenlenétek ha ilyen gyereketek lenne?

Figyelt kérdés

Megkéritek valamire és szó nélkül teljesíti, de magától nem veszi észre hogy mit kéne csináljon. Nem iszik, nem cigizik de gyakran kávézik.

Jól tanul (az elsők között van) de nem erőlteti meg magát.

Szabadidejében verseket ír, amik bekerültek már a suliújságba is, de mondjuk tudnál róla hogy régebben bántotta magát.

Kevés barátja van és ritkán jár el velük.

Lány létére "fiús" sportot űz napi szinten és fiúsan öltözködik, illetve rockzenét hallgat és hajlik az emo felé ruházatát és haját illetően.

(16 éves)

Az érdekelne hogy ha nektek ilyen gyereketek lenne ti is szégyenkeznétek miatta?

2016. jún. 3. 14:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Semmi szégyellni való nincs Benned!!! Szerintem anyáddal vannak komoly gondok! Én is ilyen voltam "fiatalon" verseket írtam,fiúsan öltözködtem,de egy normális gondolkodású anya vagyok mára!
2016. jún. 3. 17:27
 22/33 anonim válasza:
én is ilyen vagyok és leszarom mit gondolnak rólam az utcán vagy bárhol. Nem kell figyelembe venni. Az hogy fiús sportokat üzől az teljesen ok én pl szeretek focizni kosarazni, emos hajat hordtam, hordok és hordani fogok, és volt h azt hitték fiú vagyok mert úgy be voltam öltözve, sőt volt hogy direkt mert cosplayezek ( animés vok). Kit érdekelnek mások, ez a te személyiséged ez vagy te, így vagy különleges. Elég uncsi lenne ha mindannyian egyformák lennénk. És nem éri meg magadat bántani, örülj neki hogy te más vagy. A szülőknek meg boldognak kéne lennie, hogy ilyen rendes lányuk van aki nem megy bele a rosszba :)
2016. jún. 3. 17:40
 23/33 anonim ***** válasza:
Huszonhét éves vagyok. Tizenhét évesen kirúgtak az iskolából. Ittam, füveztem, mindenféle pasiknak nyitogattam a lábaimat. Nem azért írom le, mert büszke vagyok rá, mert nem vagyok. Csak azt szeretném ezzel mondani, hogy ha ezeket csinálnád, akkor megérteném anyukádat. De te egy normális lány vagy. Igaz azóta én is észhez tértem.
2016. jún. 3. 17:46
 24/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

23-as! Örülök, hogy észhez tértél, és köszönöm hogy le merted írni a hibáidat...

Még annyi kérdésem lenne, hogy ha nem néznék ki így és többet takarítanék magamtól akkor jobban elfogadna? Illetve mit tegyek hogy így egyáltalán elfogadjon?

2016. jún. 3. 18:13
 25/33 anonim ***** válasza:
Az emos hajalmot leszamitva semmi szegyelnivalo nincs.
2016. jún. 3. 18:24
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl fiúsnak tart és lehet, hogy fél, hogy esetleg olyan vagy. Talán próbálj meg erről beszélni vele, hogy nem kell ettől tartania. És igen, le mertem írni, mert úgy tartom, hogy a hibáinkat fel kell vállalni örülök hogy hasznos volt számodra a válaszom :) a #23 válaszoló voltam.
2016. jún. 3. 18:46
 27/33 anonim ***** válasza:
17%
ha kevés barátod van valoszinű antiszoc vagy, valószinű a világban kis nyuszi vagy otthon meg játszod a nagylányt
2016. jún. 3. 21:56
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem szoktam otthon visszaszólni. Sőt, általában én vagyok az aki csitítja anyámat ha veszekszik és szeretem nyugisan megbeszélni a dolgokat. Azzal a kevés barátommal meg igencsak felszabadult vagyok. Nem nagy a szám ott se, de sokat viccelődök, meg ilyesmi...
2016. jún. 4. 10:34
 29/33 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj,lehet anyukádnak a fiúsabb stilusod nem tetszik,de miatta ne akarj megváltozni :)
2016. jún. 4. 17:48
 30/33 anonim ***** válasza:
Egy ilyen tehetséges gyerekért nem szégyenkeznék. Vele járnék kézenfogva az utcákon.(Ha engedné) Ne szényenkez. Fogadd el ahogy van. Őt így kell szeretni és elfogadni. 14L remélem meghallgatod a tanácsom...
2016. szept. 18. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!