Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket zavarna ha a gyerekete...

Titeket zavarna ha a gyereketek ilyen zenéket hallgatna?

Figyelt kérdés

egyedül ballagok az utcán

jó lenne berúgni de ku*rván

jó lenne inni a haverokkal

nem tudok mit kezdeni magammal

valami jó helyet keresek

ahol egy sört belökhetek

ahol a pincérek nem vernek át

ahol nem vizezi senki a vodkát

vonatra szállnék ha lehetne

lelépni innen de jó lenne

mi legyen velem nem vagyok álmos

prostituált ez a város

száraz a torkom a cipöm sáros

prostituált ez a város

mocskos és büdös itt minden

ülök egy padon akár a sitten

nincsen sehol egy kib*aszott hely

kopik a dzsekimen a halálfej

még csak tíz óra de mindenhol záróra

nyomulnak a kur*vák a discóba

egy másik -->

A lány, akivel voltam

Nagyon profi volt

Bár nem ismerte Hemingwayt

De szépen bevadult

Egy durva kis kur*va

Új életet kezd

Nem tudja még eldönteni

Balhé vagy a szex

Egy durva kis ku*rva

Új életet kezd

Nem tudja még eldönteni

Balhé vagy a sz*ex

2016. máj. 15. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Mostanában miért divat minden szemetet zenének nevezni?
2016. máj. 15. 11:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom a Rock egy fajtája, a Punk Rock miért szemét, de azért jó. Látom a szüleim értelmi szintjén vagy zene terén:D
2016. máj. 15. 11:42
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem zavarna. Inkább ilyet, mint Bye Alexet vagy Kasza Tibit.
2016. máj. 15. 11:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Aurora. Meg a szuleid is jo esellyel pisisek voltak, amikor alakult.

Ha felered esszel hogy csak zene es az "eleterzes" csak egy lepukkant kocsmába vezet, semmi gond. Mi is hallgattunk ilyet, többsegunkbol ember lett, a maradekbol meg nogyulolo alkoholista.

2016. máj. 15. 11:53
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez szornyu, eleg szegenyes esztetikai erzekre es lelki vilagra vall, ha valaki ilyet hallgat.
2016. máj. 15. 12:01
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Az elsőt én is hallgattam az Aurórától, szerintem semmi baj nincs ezzel 12-14 éves kor felett.

Először is a második sorban nem "k*urván" hanem "durván".

Egy rocker véleményét írja le a 90-es évek városi életéről egy kis életérzéssel fűszerezve.

Én abszolút egyetértettem a szöveggel: csomó helyen vizezik a sört, meg a rövidet, a város tele van diszkókkal, ahová a k*urvának öltözött 12-16 éves lányok betódulnak, és Uram bocsáss: én is be akartam rúgni fiatal koromban, sikerült is, és mégsem lettem alkoholista.

És inkább ilyet hallgasson a gyerek,mint azokat a pop számokat, amiket kb a drogosok vagy agyhalottak élvezhetnek.

2016. máj. 15. 12:03
 7/18 A kérdező kommentje:
Én nekem is ez jött le mint neked utolsó :D. A mi városunk is ilyen, 12-13 évesen bemennek diszkóba, van olyan hogy ha p*icsnadrágba mennek akkor ingyenes a belépés, ez csak egy példa volt.. De az a baj, hogy sok ember a rock zenem mögé nem lát, és szerintem az vall buta lelki világra.
2016. máj. 15. 12:07
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

40 éves vagyok, családos, dolgozok, 25 éve ilyen zenét hallgatok, sőt személyesen is ismerem az előadókat...

még 40 évig tervezek ilyet hallgatni...

2016. máj. 15. 12:07
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
nem azzal van a baj, hogy rock, a szuleidet se a hangszereles aggasztja, gondolom,....de magyarazd mar el, hogy emoge a szoveg moge hogyan kell " belatni"? mi a mogottes tartalom? annyira puritan , bena a szovege, 0 zenei erteket hordoz kb.........
2016. máj. 15. 12:16
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

Én is ezt hallgattam tininek :))) bevallom,ma már nem érdekel és a tini lányom sem szereti ezt a stílust...de nem lenne baj,ha szeretné.

Csak a tetoválásaim maradtak meg😀

2016. máj. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!