Titeket zavarna ha a gyereketek ilyen zenéket hallgatna?
egyedül ballagok az utcán
jó lenne berúgni de ku*rván
jó lenne inni a haverokkal
nem tudok mit kezdeni magammal
valami jó helyet keresek
ahol egy sört belökhetek
ahol a pincérek nem vernek át
ahol nem vizezi senki a vodkát
vonatra szállnék ha lehetne
lelépni innen de jó lenne
mi legyen velem nem vagyok álmos
prostituált ez a város
száraz a torkom a cipöm sáros
prostituált ez a város
mocskos és büdös itt minden
ülök egy padon akár a sitten
nincsen sehol egy kib*aszott hely
kopik a dzsekimen a halálfej
még csak tíz óra de mindenhol záróra
nyomulnak a kur*vák a discóba
egy másik -->
A lány, akivel voltam
Nagyon profi volt
Bár nem ismerte Hemingwayt
De szépen bevadult
Egy durva kis kur*va
Új életet kezd
Nem tudja még eldönteni
Balhé vagy a szex
Egy durva kis ku*rva
Új életet kezd
Nem tudja még eldönteni
Balhé vagy a sz*ex
Aurora. Meg a szuleid is jo esellyel pisisek voltak, amikor alakult.
Ha felered esszel hogy csak zene es az "eleterzes" csak egy lepukkant kocsmába vezet, semmi gond. Mi is hallgattunk ilyet, többsegunkbol ember lett, a maradekbol meg nogyulolo alkoholista.
Az elsőt én is hallgattam az Aurórától, szerintem semmi baj nincs ezzel 12-14 éves kor felett.
Először is a második sorban nem "k*urván" hanem "durván".
Egy rocker véleményét írja le a 90-es évek városi életéről egy kis életérzéssel fűszerezve.
Én abszolút egyetértettem a szöveggel: csomó helyen vizezik a sört, meg a rövidet, a város tele van diszkókkal, ahová a k*urvának öltözött 12-16 éves lányok betódulnak, és Uram bocsáss: én is be akartam rúgni fiatal koromban, sikerült is, és mégsem lettem alkoholista.
És inkább ilyet hallgasson a gyerek,mint azokat a pop számokat, amiket kb a drogosok vagy agyhalottak élvezhetnek.
40 éves vagyok, családos, dolgozok, 25 éve ilyen zenét hallgatok, sőt személyesen is ismerem az előadókat...
még 40 évig tervezek ilyet hallgatni...
Én is ezt hallgattam tininek :))) bevallom,ma már nem érdekel és a tini lányom sem szereti ezt a stílust...de nem lenne baj,ha szeretné.
Csak a tetoválásaim maradtak meg😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!