Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket zavarna ha a gyerekete...

Titeket zavarna ha a gyereketek ilyen zenéket hallgatna?

Figyelt kérdés

egyedül ballagok az utcán

jó lenne berúgni de ku*rván

jó lenne inni a haverokkal

nem tudok mit kezdeni magammal

valami jó helyet keresek

ahol egy sört belökhetek

ahol a pincérek nem vernek át

ahol nem vizezi senki a vodkát

vonatra szállnék ha lehetne

lelépni innen de jó lenne

mi legyen velem nem vagyok álmos

prostituált ez a város

száraz a torkom a cipöm sáros

prostituált ez a város

mocskos és büdös itt minden

ülök egy padon akár a sitten

nincsen sehol egy kib*aszott hely

kopik a dzsekimen a halálfej

még csak tíz óra de mindenhol záróra

nyomulnak a kur*vák a discóba

egy másik -->

A lány, akivel voltam

Nagyon profi volt

Bár nem ismerte Hemingwayt

De szépen bevadult

Egy durva kis kur*va

Új életet kezd

Nem tudja még eldönteni

Balhé vagy a szex

Egy durva kis ku*rva

Új életet kezd

Nem tudja még eldönteni

Balhé vagy a sz*ex

2016. máj. 15. 11:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

egyedül ballagok az utcán

jó lenne berúgni de ku*rván

jó lenne inni a haverokkal

nem tudok mit kezdeni magammal

--> Szerintem egy 16-7-8 év körüli rocker srác, aki unatkozik de nagyon szívesen lenne a haverokkal, hisz az az első általában (főleg a kamaszkorban)

valami jó helyet keresek

ahol egy sört belökhetek

ahol a pincérek nem vernek át

ahol nem vizezi senki a vodkát

--> olyan helyre menne legszivesebben a városban ahol lakik, ami normális, de sajnos olyan alig van.

vonatra szállnék ha lehetne

lelépni innen de jó lenne

mi legyen velem nem vagyok álmos

prostituált ez a város

---> örülne neki, ha leléphetne de gondolom valamilyen oknál fogva nincsen rá lehetőség.

száraz a torkom a cipöm sáros

prostituált ez a város

mocskos és büdös itt minden

ülök egy padon akár a sitten

nincsen sehol egy kib*aszott hely

kopik a dzsekimen a halálfej

még csak tíz óra de mindenhol záróra

nyomulnak a kur*vák a discóba

---> ez is a városra utal, hogyn em tud ott semmit csinálni, disco az van, de nyílván az meg nem mindenkinek a zsánere, viszont a legtöbben mindig járnak discoba, főleg a ... lányok, de persze mások is járhatnak ettől.

nekem ez jött le ebből. Meg talán még az, hogy nem tudtak berúgni a haverokkal, de lényegében arról hogy rossz a hely ahol vannak.

2016. máj. 15. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs a punk-rockkal, én is azt hallgatok, de leginkább amerikaiakat. Itt inkább a szöveg zavarhatja a szülőket, főleg az a része, hogy vajon a gyerek azonosul is a szöveggel? Mert az ilyesztő lehet a számukra. Amit én hallgatok, azoknak van mondanivalója + angolul van, szóval nem is értik.
2016. máj. 15. 12:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Én metálos vagyok, csak tudod néha szeretem az ilyen laza zenéket. Azonosulni tudok vele, de az nem azt jelenti hogy én most nagy punknak vallom magam, a túrót. Nem tartom magamat punknak, de vannak punk zenék amik tetszenek.
2016. máj. 15. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Szépen bele magyarázhatunk s szövegbe bármit de aki ilyen zenéket hallgat általàban egy alkoholista züllött személy aki a parkba flakonos bort iszik mellé hallgatják ezt a szamot es jajj de menők .. a másik szam meg elege lenezzi a nőket szoval nő gyulolo zene és én se orulnek ha a fiam ilyen ultra "meno"lenne hogy ilyen alpari zeneket hallgat na az meg neg jobban kiverne a biztositekom ha ugy is oltozkodne meg viselkedne ...
2016. máj. 15. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

Ha annyira unatkozik, vegyen le egy könyvet a polcról, segítsen a házimunkában, vagy vigye el sétálni a kutyát.

A második "szöveg" szimplán felháborít.

Elszomorítana, ha ilyen tetszene a lányomnak.

2016. máj. 15. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Ha egy lány hallgatná, azt mondanám, irigy a többi lányra - nem azért, én tiniként kövér lúzer voltam, de akit utáltam, arra annyit sem pazaroltam, hogy dalban mondjam el, hogy utálom.

Ha meg fiú, nyilván nem neki teszik a szépet ezek a lányok. Akkor már nem lennének qrvák, ha rámosolyognának.

Amin felröhögtem, az a dzsekin a halálfej. Mintha kb. dicsekedne, hogy milyen kemény.

"A tetkóm folpacba van csomagolva, a piercingemet Betadinnal kenem még egy hétig, yeaaaahhh"

2016. máj. 15. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdés, hány éves az a gyerek. 12-13 éves gyerek azért ne hallgasson ilyen zenét (és diszkóba se járjon p.csanadrágban piáért szopni) ilyen szövegekkel. Biztos menőnek érzi magát, amiért olyasvmit hallgat, ami tele káromkodással, de na... még ha olyan művészi értékű lenne a szöveg többi része, de nem...
2016. máj. 16. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ennél durvábbakat is hallgatok, szóval hagynám neki.
2016. máj. 17. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!