Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti szégyenlenétek ha...

Szülők! Ti szégyenlenétek ha ilyen gyereketek lenne?

Figyelt kérdés

Megkéritek valamire és szó nélkül teljesíti, de magától nem veszi észre hogy mit kéne csináljon. Nem iszik, nem cigizik de gyakran kávézik.

Jól tanul (az elsők között van) de nem erőlteti meg magát.

Szabadidejében verseket ír, amik bekerültek már a suliújságba is, de mondjuk tudnál róla hogy régebben bántotta magát.

Kevés barátja van és ritkán jár el velük.

Lány létére "fiús" sportot űz napi szinten és fiúsan öltözködik, illetve rockzenét hallgat és hajlik az emo felé ruházatát és haját illetően.

(16 éves)

Az érdekelne hogy ha nektek ilyen gyereketek lenne ti is szégyenkeznétek miatta?

2016. jún. 3. 14:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy is, még büszke is lennék.. legalább nem olyan mint az a kis szégyen aki itt tett fel kérdést arról mennyire rühelli a szüleit csak mert nem gazdagok.
2016. jún. 3. 15:10
 12/33 anonim ***** válasza:

olvasom a kiírást, és a végén a kérdést..

nem is értem, mi a probléma?..pont olyan, mint amilyen némi szerencsével a többi 16 éves..

szégyenkezni? miért is?

sportol(mint a jobban), (rock)zenét hallgat mint az emberek többsége,fiúsan öltözködik...az milyen is?, kevés barátja van...végre egy önálló, mondhatni individum...jól tanul...akkormeg mi a bánat kell?, verseket ír? az bizony keveseknek adatik..

emo-s...majd kinövi...

nem is tudom...én asszem ez egy áldott jó gyerek..tessék büszkének lenni rá!

Ugorj el a cukrászdába, és szombatra vegyél egy tortát, mert értelmes gyereked van.

2016. jún. 3. 15:18
 13/33 A kérdező kommentje:

Akkor mi lehet a baj ami miatt szégyenll anyám?

Ha ezek nem olyan egetrengető problémák akkor nem értem miért mondta többször is...

2016. jún. 3. 15:27
 14/33 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs oka a szüleidnek hogy szégyelljenek,kedves kérdező.Szerintem inkább büszkék rád,a tanulmányi eredményed miatt :)
2016. jún. 3. 15:27
 15/33 anonim ***** válasza:
Ezeken a dolgokon a világon semmi szégyellnivaló nincsen. Inkább anyukád szégyellje magát, ha ilyenek miatt bánt téged.
2016. jún. 3. 15:30
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem azt vágom le a "szégyenlek veled végigmenni az utcán" meg a "ha tudtam volna hogy ilyen leszel..."-mondatokból. És nem büszke rám. Ha van valami amiben biztos vagyok, az ez.
2016. jún. 3. 15:31
 17/33 anonim ***** válasza:
Te jó ég, miért kéne szégyenkezni?
2016. jún. 3. 15:38
 18/33 anonim ***** válasza:

Veled semmi baj sincs kérdező, a bajok anyukád fejében vannak. Méghozzá az a baj, hogy nem tudja elfogadni, hogy te egy önálló személyiség vagy, és nem feltétlenül olyan, amilyen ő, vagy amilyennek ő elképzelt. Ez színtiszta önzés.

Mivel nálam is ugyanilyen volt a neveltetés, nagyon keményen kell küzdenem magammal, hogy ha pl. a fiam talpig szegecses bőr szerkót szeretne hordani hosszú hajjal, mert épp ilyen korszakát éli, akkor el tudjam fogadni, függetlenül attól, hogy nekem nem tetszik.

De szégyenkezni emiatt biztosan nem szeretnék.

Egyébként meg az a véleményem, hogy ha a gyerek szégyellni valóan viselkedik, akkor ott érdemes megvizsgálni a szülői mintát is. A gyereknevelés a szülő felelőssége.

2016. jún. 3. 15:52
 19/33 anonim ***** válasza:

Anyukád az öltözködésedet,kritizálja,igy miért nem öltözködsz ha vele mész valahova ugy hogy tetszen neki .

Többi esetben meg ugy ahogy neked tetszik .

2016. jún. 3. 16:01
 20/33 anonim ***** válasza:

Semmi szégyenkezni való nincsen Benned!!

Anyukáddal van a baj, valóban.

De ne bántsd magadat!! ;)

2016. jún. 3. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!