Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám meggyőzni...

Hogyan tudnám meggyőzni anyát, hogy had aludjon nálunk a barátom?

Figyelt kérdés

16 vagyok, a barátom 18 éves. Lassan 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem anyát, hogy itt aludhat-e nálunk de azt mondta nem, mert hogy még fiatal vagyok meg ilyenek. Hogyan tudnám meggyőzni,hogy had aludjon itt? Annyira szeretnék már vele aludni..

Köszönöm előre is a válaszokat:)

2016. jún. 2. 19:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Nem fogja megengedni és igaza van.16 éves vagy.Mit gondolsz hány pasid lesz még akit ott altatnál?Egy lakás a családé ahol apa anya nem dísz magyarba akar álldogálni mert ott van mindig másik kan.Aludhatsz még pasival annyit meg is unod."

Mondd ezt az elvált anyuciknak, akik minden évszakban más pasit költöztetnek magukhoz. Persze ha a gyerek szóvá merné tenni úgy le lenne itt oltva, mint a sz@r.

2016. jún. 6. 16:28
 22/28 anonim válasza:
Anyád igazán korlátolt es úgy látom itt is sokan vannak még így...Egy 16 éves lány már akár le is feküdhetne a fiúval.Az együtt alvás meg végképp elfogadható.A megfelelő szexuális fejlődés része a szex.16 évesen,1 év után anyukád már megbarátkozhatna a gondolattal.
2016. jún. 6. 17:36
 23/28 anonim válasza:
Um, kit érdekel, ha nem akarsz lefeküdni vele. A hormonok és az ösztönök, de még a biológiai reakciók és folyamatok is komoly dolgok, tudod.
2016. jún. 14. 06:51
 24/28 anonim ***** válasza:

ma 06:51

Igen, az embert meg az (is) választja el az állattól, hogy tud uralkodni az ösztönein.

2016. jún. 14. 10:02
 25/28 anonim ***** válasza:
utolsó, akkor ezzel a logikával a legtöbb tini állat? Mert hogy képtelenek uralkodni a vágyaikon.
2016. jún. 14. 12:31
 26/28 anonim válasza:
Bemutattad mar otthon a csaladnak? Nem lehet h az a gond h anyud nem kedveli?
2016. jún. 14. 13:09
 27/28 anonim ***** válasza:

ma 12:31

Én még nem láttam olyan tinit, aki nem akarta, és mégis lefeküdt valakivel. (Nyilván a nemi erőszak most nem téma).. Vagy akarják és elég nagynak érzik magukat, vagy nem akarják és várnak. Olyan szerintem ritkán van, hogy nem akarják, várni szeretnének, aztán varázsütésre megvadulnak, és őrjöngve szexelni kezdenek :D Nekem legalábbis az összes ismerősöm inkább félt a dologtól szűzként, és vártak legalább 16 éves korukig, ha nem tovább (többségnél inkább a 18 a jellemző)

Ha mégis lefekszenek korábban, akkor azért teszik, mert akarják, és pont. Azt pedig nem lehet meggátolni azzal, hogy nem aludhatnak együtt, mert akkor megteszik máshol.

2016. jún. 14. 14:09
 28/28 anonim ***** válasza:

"nem akar még egy gyereket eltartani"

"Szex lesz"

Stb.....

Ezeknek az értelmes embereknek volna egy darab kérdésem?

Ismered a durex csodát?

2019. nov. 25. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!