Hogyan tudnám meggyőzni anyát, hogy had aludjon nálunk a barátom?
16 vagyok, a barátom 18 éves. Lassan 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem anyát, hogy itt aludhat-e nálunk de azt mondta nem, mert hogy még fiatal vagyok meg ilyenek. Hogyan tudnám meggyőzni,hogy had aludjon itt? Annyira szeretnék már vele aludni..
Köszönöm előre is a válaszokat:)
Első együtt alvásnál mi sem feküdtünk még le barátommal, szóval amit írtok, hülyeség. Nem minden pasi tapló erőltető.
19L
De, mindegyik az.
Max van pár tutyimutyi töketlen.
Anyukádnak igaza van. Mert 16 évesen még nem része a párkapcsolatnak az együttalvás (normális esetben a szex sem).
Ha már mindent kipróbálsz tiniként, mi marad a felnőtt korodra?
Itt a válaszadók nagy része vagy nem él szexuális életet, vagy csak este 8 után megszokásból. Ilyen egy begyöpösödött népséget még nem láttam. Szerintetek egy tinisrácnak reggel 6tól este 8ig nem áll fel a farka, vagy mi van??? :)
Mi marad a felnőttkorra? Érdekes, én ott aludtam 16 évesen a barátomnál, mégsem lettem 30 éves koromra egy kiégett, unatkozó háziasszony, bőven maradtak izgalmak.
Már miért lenne borítékolható, hogy lesz szex? Én csomószor aludtam együtt az első barátommal 18 évesen, mire lefeküdtünk. Petting előbb volt, de általában amikor együtt aludtunk, akkor még azt is hanyagoltuk, szűzként iszonyatosan frusztráló volt a tudat, hogy a szüleim a szomszéd szobában vannak, és hallhatnak akármit... Inkább délután csináltunk ilyeneket, amikor suli után hozzánk mentünk, és volt időnk mielőtt anyáék hazaértek munkából :D Komolyan nem értem, hogy miért lenne annyira evidens, hogy szexelni fognak ha együtt alszanak, illetve hogy az miért evidens, hogy nem szexelnek ha nem alszanak együtt.
Én azóta se azért alszok a párommal, hogy szexeljünk, azt lehet reggel, délelőtt, délben, délután, este... nem csak éjjel. Viszont összebújva elaludni, és reggel úgy ébredni, a legjobb érzés a világon. Viszont másik oldalról, ha valaki ezt "tartogatja" felnőttkorára, mint hatalmas izgalom, azt se igazán értem. Van ezen kívül ezer más dolog, amit ki lehet később próbálni, és izgalmassá lehet tenni a felnőtt éveket, vagy akkor mindent tartalékolni kell 40-50 éves korunkra? :D
A kérdező már 1 éve van a párjával, plusz azért kamaszkorban rengeteget számít 1-2 év is, szóval nem mindegy, hogy 14 évesen, vagy 16 évesen akar ilyesmiket. Az meg mi, hogy később megbánná? Miért bánná meg? Én is szakítottam az első barátommal, és? Attól miért kéne megbánnom? Akkor és ott szerettük egymást, és jó volt. Ha a srác 1 éve vele van, akkor nem hiszem, hogy meghúzná és másnap kidobná...
Persze ezzel az a gond, hogy mi írhatunk akármit, attól anyukád nem fog máshogy gondolkozni. Üljetek le, és beszélgessetek erről, ha látja rajtad, hogy nem kell féltenie, akkor nagyobb eséllyel tudod meggyőzni, mint azzal, hogy csak úgy rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!