Miért nem engedi? Hogyan tudnám meggyőzni?
három barátnőmmel elhatároztuk hogy elkezdünk youtubozni.
már csak a szülők engedélye kellet mert már minden el volt tervezve. mindenkinek megengedték kisebb nagyobb fennakadással, de nekem bezzeg nem. tudom kissé igaza van anyának, de én ki akarom próbálni magam.
Talán azért, mert naiv és tapasztalatlan vagy, ellentétben vele.
Abból kiindulva hogy ezen az oldalon is közzétetted a neved... én felügyelet nélkül netezni se engednélek, nemhogy videón megosztani a fél életed.
Arról nem beszélve, hogy valószínűleg a kutyát nem fogjátok érdekelni, aki odatéved, az meg csak trollkodik majd és szétszed titeket. Biztos kell az neked?
1. Több millió jutubos kisfiú/kislány van már, egyik rosszabb, mint a másik.
2. Nem egészséges, hogy kislányok egész nap a gép előtt üljenek, magukat videózzák, és mutogassák a dolgaikat az egész világnak.
3. Drága mulatság. Valakinek fizetni kell a villanyt, a netet, a kamerát, mikrofont, a gépet, mindent, és azok ugye nyilván nem ti vagytok.
Sajnos a mai világban mindenki mindent megenged az éppen csak általános iskolás kölykeinek, 8 évestől felfelé mást se csináltok, csak a gép előtt nyuvadtok meg nyomkodjátok az okostelefont meg a fészbukot. Aztán csodálkoznak, hogy teljesen hülyék lesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!