Van egy lány aki 108km-re lakik tőlem vonattal másfél óra és el szeretnék hozzá nagyon és anyukám nem engedi. Mit csináljak? Hogyan tudnám meggyőzni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 17:17
2/17 A kérdező kommentje:
Mind a ketten 15
2013. okt. 8. 17:20
3/17 anonim válasza:
utalomaparadicsomot.Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg, mikor megláttam a kérdést ;)
5/17 anonim válasza:
egyébként 15 évesen bárhova mehettem.Ha 13 lennél még megértenèm. anyádat
6/17 anonim válasza:
108km...távkapcsolat!? ilyen fiatalon?! mondjuk még mindig jobb mintha szanaszét, össze-vissza szexelnétek...azért nem enged, mert 108 km és 15 vagy. ennyi, meg gondolom személyesen akkor nem ismered, netes románc, egy szülő sem szereti az ilyet
7/17 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám meggyőzni?
2013. okt. 8. 17:23
8/17 anonim válasza:
Én se engednélek el, édes kisfiam.
9/17 anonim válasza:
Mond a kedves drága anyukádnak:
Mi a f_sz hoyg nem engedsz el b_zdmeg? Jó, nem megyek el! De akkor te fogsz etetni, esti mesét olvasni és ottmaradni velem amig el nem alszok, nehogy a szörnyek előjöjjenek az ágy alól. És kitörlöd a seggemet ha sz_rok.
Ha ezután sem enged el, akkor sajnálom. :/
10/17 RipKoresz válasza:
Utálomaparadicsomot
Ezen egy jót nevettem.
Back to topic: Próbáld ki utálomaparadicsomot módszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!