Az egyik szülőm nem engedi hogy vezetni tanuljak, hogy tudnám meggyőzni hogy megengedje?
Szerintem várj egy kicsit - mondjuk amíg be nem töltöd a 18-at. Addigra lehet, hogy megenyhül anyukád. Gondolom, félt.
De valóban szükséged lesz arra a jogsira, fontos része egy ember életének.
Mik a terveid a jövőre nézve, szeretnél továbbtanulni? Csak mert az egy érv lehet, hogy később aztán még kevesebb időd lesz rá... nekem az a tapasztalatom - nehéz szakon vagyok -, hogy évközben esélyem sincs megcsinálni a jogsit, semmi időm nincs rá, mivel vagy órán vagyok, vagy tanulok, vagy dolgozom (heti 10-20 órát, több bele se fér). Nyárra pedig annyira kimerülök, brutálisak a vizsgaidőszakok, hogy egyszerűen semmire se tudom rávenni magam, ráadásul amikor ugye ki kéne találni és jelentkezni kéne tanfolyamra, vizsgára, bármire, akkor én még javában le vagyok terhelve az egyetemen és eszembe se jut. Így már három éve húzom a dolgot, tavasszal diplomázom, utána már tényleg megcsinálom.
Semmit se veszítesz azzal, ha minél előbb megvan, sőt, csak nyerhetsz, mert nem lehet tudni, mi az, ami később közbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!