Miért nem engedi? Hogyan tudnám meggyőzni?
három barátnőmmel elhatároztuk hogy elkezdünk youtubozni.
már csak a szülők engedélye kellet mert már minden el volt tervezve. mindenkinek megengedték kisebb nagyobb fennakadással, de nekem bezzeg nem. tudom kissé igaza van anyának, de én ki akarom próbálni magam.
Mart anyud tisztában van azzal amivel te ezek szerint nem.
Az internet nem felejt, ami felkerül az ott is marad (hiába törlöd). Aztán majd fogod a fejed pár év múlva, hogy mekkora égés voltál, és letagadni se tudod...
Szerintem sem jó ötlet elkezdeni youtubozni. Húszas éveim elején járok és el sem hinnéd mennyire örülök annak, hogy amikor én 13-14 éves voltam még nem volt ekkora hype az internet és nem jutott eszembe videókat feltölteni magamról. Bár én viszonylag későn értem, úgyhogy még a 17-18 éves énemre is ezt mondom, hogy hála az égnek, hogy nem jutott eszembe. Mert akkor rendben van, hogy nagyon jónak éreztem magam, de visszagondolva, csak hülyét csináltam volna magamból az egész világ előtt (meg asszem a családomból is). Ez a youtubozás egyébként szórakozásnak tűnik de nagy felelősség is :)
Ha annyira alkotni akarsz, talán próbálkozz meg első körben egy bloggal.
Nagyon fiatal vagy még, az elkövetkező években rengeteget fogsz változni, ami a nézőknek általában szintén nem tetszik.
#2 válaszoló vagyok. Lehet, hogy azért nem engedik, mert féltenek benneteket, hogy esetleg visszaélnek a videóitokkal vagy zaklatnának benneteket meg hasonlók, meg gondolom ők sem akarják, hogy netes trollok támadjanak titeket. Szerintem először inkább blogot csináljatok, ha már annyira akartok valamit, lehet erről könnyebben meg tudjátok győzni őket, felsorakoztathatnátok az előnyeit, hogy pl.: javulnak a fogalmazási képességeitek, helyesírásotok, stb.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!