Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 25 éves...

Mit szólnátok, ha a 25 éves lányotok egy török pasival jönne össze?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 22:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
71%
22 évesen elég jól vették, bár a szüleim a hozzászólások alapján ritka értelmes emberek. Azóta is teljesen jó a kapcsolat közöttük 4 év alatt semmi passzí agresszív megjegyzés.
2016. jún. 3. 20:23
 42/50 anonim ***** válasza:
85%
Enyhe kifejezés, hogy nem örülnék neki. Egy csomó PLUSZ értelmetlen rizikó, amivel egy (pl. török) társ együtt jár.
2016. jún. 7. 12:10
 43/50 anonim ***** válasza:
39%

"Jaj, utolso, ezt ne :'D. Ezek szerint egy tanulatlan, tusko paraszt sved/nemet/tibeti az johet, de mondjuk egy ket diplomas, 3 nyelven beszelo torok nem. Logikus :D. Mert te konzervativ vagy. Ez nem konzervatizivmus. Ezt hivjak tiszta rasszizmusnak. Nyugodtan erezz igy, de legalabb ne probald magadat mas cimkekkel mas fenyben beallitani."

Na akkor essünk neki úja (immár 3. nekifutásra), hátha nem szedeted le ismét a válaszom mert reagálni merek megint a te igen tuskó megjegyzésedre. Ugyanis igen erősen kiforgattad az ember szavát. Mikor leírom a választ te tuskó módon jelented és törölteted, mert neked nem tetszik. Nekem se tetszett a te megnyilvánulásod, mégsem jelentettem.

Ki beszélt itt arról hogy tanulatlan emberekkel bármikor összejöhetne egy 25 éves lány, de egy tanult 2 diplomás törökkel meg nem? Jártál már Németországban, Svájcban, Angliában, Norvégiában és egyéb európai országban amelynek nagy történelmi jelentősége van? Szerinted ezekben az országokban csak tanulatlan emberek vannak? Mennyire követed nyomon a migránspoitikát, migránsútvonalakat, és a beérkezett migránsok szokásait, az európai emberek ellen elkövetett bűneiket? Akár arab, török, kurd vagy perzsa, teljesen mindegy, nem örülnék ha a lányom összejönne vele. Ugyanis ezek az emberek egy teljesen más kultúrát képviselnek ahol nincs az általad liberálisként felfogott nemek közti egyenlőség. És ha már van egy lányom elvárnám hogy egy olyan férfival jön össze aki tanult európai ember, nem pedig egy közel keleti 2 diplomás, vagy tanulatlan akárki. Mert hiába hogy tanult, egy olyan népcsoportból jött ami nem megszokott hagyományokkal és szokásokkal rendelkezik. Lehet hogy normális, lehet hogy képes volt asszimilálódni az európai közösségbe, viszont nagy valószínűséggel a családja, rokonai még kint vannak és ők nem értenének egyet a muszlim-magyar keveredéssel. Ugyanis ők is KONZERVATÍVOK (ja nem, mert rasszisták, szerinted, egy arab török, perzsa, kurd lehet rasszista ha nem ért egyet egy európai arab házassággal?).

Szóval a kint élő rokonok nyomására a török srác/férfi, kénytelen muszlimmá tenni a lányt, különben a szülők nem fogják elfogadni a házasságot. Nyilván vannak kivételek, de az élet nem ilyen egyszerű. A rasszizmus teljesen más jelentéssel bír, és nem egyenlő a konzervatív felfogással, sokan imádják kiforgatni az esetlegesen liberális ellenes véleményeket és már rögtön rasszista vagy ha nem értesz egyet egy európai török fúzióval.

Szóval remélem ezzel kielégítő választ tudtam adni és nem szedeted le ismét. Arról én nem tehetek hogy neked nem tetszik, hogy nem bírod a kritikát, még mindig egy gyenge jellemet látok benned aki a lepontozáson a jelentgetésen és a kifigurázáson kívül más érvet nem tud felmutatni, csak a szokásos divatrasszistázós szöveget. A maradék űrt pedig a gagyi hangulatjeleid töltik ki.

És javaslom az ékezetek használatát, ha okostelefonról írok akkor is veszem a fáradtságot és használom az ékezetet.

További jó jelentgetést!

Üdv: Egy konzervatív (nem rasszista) hozzászóló

2016. jún. 7. 15:17
 44/50 anonim ***** válasza:
52%

Jaj, már megint te :"D. Még mindig nem tudod mit jelent rasszizmus. A válaszodat pedig azért szedettem le, mert itt is van olyan kitétel, hogy moderálják, mert a válasz rasszista. Te azért zárnál ki valakit, mert török. Ez nem konzervativizmus, illetve liberalizmus kérdése. Ezek politikai eszme fogalmak. Ez tiszta rasszizmus, azért kizárni valakit valahonnan, mert az adott nemzetiséghez tartozik. Hiába kiabálom a kék színre, hogy az szerintem piros, mert az én látószögemből a napsugár pirosra színezi, az attól még nem piros. Így megérted? :)

Muszlimot, törököt meg bármilyen külföldit eddig szerintem csak a tv-ből láttál, így amíg nincs saját tapasztalatod, illetve olyan véleményed, amit az formált, addig ne nevettesd itt ki magad, mert alapfogalmakkal nem vagy tisztában. És természetesen ezt a választ is jelenteni fogom, mert rasszista, és nyilvánvaló, hogy csak veszekedést akarsz szítani a félreértelmezett fogalomhasználatoddal.

Tessék, amúgy, wikipédia: "A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel." - a te megnyilvánulásod ennek megfelel. Bemásoljam a konzervativizmust is? Mert látom az sem megy.

2016. jún. 7. 15:32
 45/50 anonim ***** válasza:
53%
Az amúgy feltűnt, hogy én rád egyetlen degradáló szót nem alkalmaztam, csak te kezdted? ;) Itt mutatkozik meg az értelmi szint, nekem nem kell tuskóznom ahhoz, hogy érvényre juttassam a mondandómat.
2016. jún. 7. 15:34
 46/50 anonim ***** válasza:
74%

én osztom azt hogy ez egy teljesen más kultúra és legyen az illető bármilyen tanult ha kint van családja akkor bármikor befolyásolhatóvá válik éd akkor borul majd a bili. Édesanyám annak idején egy egyetemre járt egy szíriai fiatalemberrel, aki nagyon tanult volt és illedelmes, mikor anyám kérdezte mihez kezd az életével azt felelte csak azért jött ide, mert tanulni akart, a suli után hazamegy harcolni a hazájáért bármi áron mivel nem akar szégyenben maradni.

Ergó hiába lett is úriember, az iskola után visszament harcolni, mert benne volt a vérében. Én rasszista vagyok az biztos,de nem érdekel inkább leszek olyan aki tisztán látja a dolgokat, mint olyan aki önként hagyja magát leüttetni egy szemfödőben csak azért mert a "mindenkit fogadjunk el és toleráljunk" korszakot éljük közben az nem számít hogy a másik oldal pont hogy nem számít minket ember számba se.

2016. jún. 7. 15:46
 47/50 anonim ***** válasza:
komolyan óvoda ez az egész
2016. jún. 7. 22:07
 48/50 jikanv válasza:
56%
ha muslim a pasi akkor arra gondolnek hogy -szarba vagyunk-. Amugy meg hogy tud e -keebab-ot csinalni
2016. jún. 8. 08:42
 49/50 anonim válasza:
84%
Ismerősöm egy csodaszép cigány lány összejött egy muszlimmal amíg az az egyetemi éveit töltötte. Össze is házasodtak. Boldogan éltek itt Magyarországon. Aztán kiköltöztek az USA-ba, ahol a család fanatikus ága lakik. A gondok ott kezdődtem, amikor a repülőről leszállva, egy kendőt vett ki a zsebéből a férje és kérte, hogy vegye fel. A szigor az évek alatt annyiban lazult, hogy ma már kimozdulhat a házból ugyanis reggel a férje elviszi a munkahelyére ahol más emberek között lehet, este pedig érte megy. Azonkívül a lakásban kell tartózkodnia. Ja és azt mondja, hogy ma már nem zavarja megszokta. Szereti a férjét....?!
2016. jún. 8. 09:02
 50/50 anonim ***** válasza:
80%

#42 vagyok. Egy társkapcsolatban sok mindennnek stimmelnie kell, hogy tartós legyen. Akkor is sok a rizikó, ha hasonló kultúrájúak a felek. A más kultúra, a felek lakhelyei közötti nagy távolság rengeteg konfliktus forrásai, ill. a leendő konfliktusoknak a megoldási korlátai (megnehezítői).

Most, ha én azt mondanám, hogy: nem szeretném, hogy a vőm cigány származású legyen, akkor én rasszista vagyok? Ha szerinted :igen - én ezt vállalom. De akkor kérdezz meg véletlenszerűen mondjuk 1000 embert ugyanerről, aztán, ha azt tapasztalod, hogy az 1000 ember ugyanígy nyilatkozik, akkor mindenki rasszista? - Vagy hogy van ez szerinted?

2016. jún. 8. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!