Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 25 éves...

Mit szólnátok, ha a 25 éves lányotok egy török pasival jönne össze?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 22:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
26%
Neki nem küldtek fideszes jobban teljesít prospektust?
2016. jún. 2. 02:14
 12/50 anonim ***** válasza:
36%
Semmilyen pasinak nem örülnék, de ha már van valakije, az egyedül az ő dolga, hogy kit szeret.
2016. jún. 2. 06:21
 13/50 anonim ***** válasza:
60%
28 vagyok, párom török, 2 éve vagyunk együtt, eddig egyik párommal sem voltak elégedettek, őt nagyon szeretik, anyukám azon nyöszörög,hogy mikor lesz már esküvő?! :-) Szerencsére nem vallási fanatikus, nem is ott született meg élt azelőtt sem,csak nyaralni járnak oda! Muszlim, de nem jár el imádkozni, iszik alkoholt, annyi,hogy sertéshúst nem eszik. Ez meg nem akkora dolog,hogy emiatt gondunk lenne!
2016. jún. 2. 07:53
 14/50 anonim ***** válasza:
67%

Az a baj csak olyanok jönnek össze muszlim pasikkal akik nem ismerik ezt a kultúrát. Aki picit jobban ismeri az biztosan nem fog örülni neki. Itt is volt már pár kérdező aki megszívta. pl:

(a nő csak a válaszok között árulta el a végén, hogy török palija van, addig mindenki azt gondolta magyar, ha elmondja az elején teljesen más válaszokat kapott volna)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Én magam is és több közeli ismerősöm is van kapcsolatban közel-keleti férfiakkal(nem nőkkel, ez sem véletlen, a nők házasság előtt nem nagyon érintkezhetnek idegenekkel, házasság után meg pláne), de csak rossz tapasztalatot tudok. Persze az elején mind kedves és jófej! Ez is egy közös vonás náluk, én még nem találkoztam olyannal aki nem lett volna jó fel az elején. Ez érdekes jelenség, de így van. A lényeg a legtöbbnek csak egy uniós nő kell, a tartózkodás miatt. Sajnos sok nő (magyar nő is) könnyen megdumálható, ezt tudják ők is. Elég jó dumájuk van és jól előadják magukat. Legtöbbször házasság után változik a dolog, ha pedig gyerek is van akkor aztán tényleg nagy a szívás. A tv is szokott néha ilyen sztorikat adni. A lényeg, hogy én nem örülnék! És nem azért mert rasszista stb vagyok, hanem mert van némi rálátásom a dologra.

2016. jún. 2. 07:56
 15/50 anonim ***** válasza:
79%
13, Igen a törökök többsége nem vallási fanatikus. Nem is azzal van baj, hanem a kultúrával amit hoz. Ezt sajnos csak házasság után fogod megtapasztalni. :(((
2016. jún. 2. 08:00
 16/50 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanaz vonatkozik egy törökre, mint egy bármelyik más nemzetiségű, kultúrájú, vallású emberre. Amennyire csak lehet objektívnek kell lenni, és ki kell ismerni, hogy később ne érje meglepetés.

A tapasztalat az, hogy a többség egy bizonyos mérték után nem tud egyetértésig csiszolódni egymás kultúrájához és/vagy vallásához.

2016. jún. 2. 08:08
 17/50 anonim ***** válasza:
38%

#15 köszi az aggodalmat, de felesleges

előbb lesz szükségem nekem az ő osztrák állampolgárságára, mert hogy az,mint neki az én magyaromra

a szülei sem fanatikusak, az anyja nem fejkendőzik, stb.

persze vannak olyan dolgok,amik mások, ezért is fontos jól megismerni a partneredet, de ez igaz a magyarra is

vannak szokások,amik persze eltérőek,nem illik bele akárki a képbe, vannak dolgok,amiket pl tudom,hogy más barátnőm el sem tudna képzelni, mint pl férfi női szerepek leosztása, kinek mi a dolga, stb. de én személy szerint otthonról is ezt hoztam, nekem nem megterhelő az, hogy pl az esetek 98%ában én főzök, mert tudom,hogy ha úgy alakul,ő is megteszi nekem, volt már rá példa

nálunk ez közös megegyezéssel működik, én főzök,cserébe reggelente kávét kapok az ágyikóba, nekem így megfelel,persze nem mindenkinek lenne jó így

szerintem az is fontos,hogy az én párom nem törökországban nőtt fel,nem ott nevelkedett,nem csak azt az értékrendet hozza magával

2016. jún. 2. 08:45
 18/50 anonim ***** válasza:
36%
semmit. vannak torok ismeroseim, torokorsyagi torok fiatalok, a lanyok miniszoknzaban jarnak es konditerembe jarnak, ugyanugz elnek mint mi...ez egy beteges tevhit, h minden muszlim fanatikus terrorista, veri a feleseget, bombakat gyart... ha a sotetseg fajna...
2016. jún. 2. 08:48
 19/50 anonim ***** válasza:
63%

17, igen, akik nyugaton nőnek fel azoknál elképzelhető, hogy nem lesznek kellemetlen meglepetések házasság után sem.

persze ez is csak házasság után derül majd ki, mert addig tényleg biztos lehetsz benne, hogy viszi a reggeli italod.

Abban is igazad van, hogy a magyar férfiaknál is lehetnek gondok, a különbség talán annyi, hogy egy magyar férfi nem fog gyökeresen változni házasság után sem. ha egy magyar férfi bunkó, akkor házasság után is az, és fordítva.

2016. jún. 2. 08:51
 20/50 anonim ***** válasza:
38%
egyáltalán nem örülnék neki, de persze nem mutatnám ki sosem, csak enyhén éreztetném humorba csomagolva. úgy tűnne hogy minden happy, közben azon imádkoznék, mihamarabb véget érjen a kapcsolat.
2016. jún. 2. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!