Mit szólnátok, ha a 25 éves lányotok egy török pasival jönne össze?
Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 22:53
31/50 anonim válasza:
Vagy a másik: menj be nappal, munkaidőben egy bécsi fogadóirodába. 2 néppel van fullon, török és jugó. Egész nap ott szívják a cigit és játszák el a munkanélküli segélyüket.
32/50 anonim válasza:
Tőlem összejöhet svéddel, magyarral, angollal, némettel és talán még orosszal is. De törökkel nem. Hogy miért? Mert rasszista vagyok? Nem vagyok rasszista, csak konzervatív.
33/50 anonim válasza:
Jaj, utolso, ezt ne :'D. Ezek szerint egy tanulatlan, tusko paraszt sved/nemet/tibeti az johet, de mondjuk egy ket diplomas, 3 nyelven beszelo torok nem. Logikus :D. Mert te konzervativ vagy. Ez nem konzervatizivmus. Ezt hivjak tiszta rasszizmusnak. Nyugodtan erezz igy, de legalabb ne probald magadat mas cimkekkel mas fenyben beallitani.
34/50 anonim válasza:
konzervativizmus* bocsanat, nem tudom miert nem javitotta.
35/50 anonim válasza:
Mi nem javította? Hát barátom te sem vagy két diplomás, még a helyesírást is a telefonod végzi. Elég gáz.
36/50 anonim válasza:
Nem huzta ala a gyakori pirossal, igy elsiklottam afelett hogy ket betu fel volt cserelve a szoban, ha jol emlekszem. Kotekedni inkabb menjel mashova, a kerdezo nem azert kerdez hogy utan te ide gyere sertegetni masokat ket betu miatt.
37/50 anonim válasza:
Imádkoznék, hogy ne tegye muszlimmá.
38/50 anonim válasza:
46%-os jelentettelek. En nem kotekedtem veled. Csak ravilagitottam hogy bizony helytelenul aposztrofalod magad konzervativnak, mert attol a megnyilvanulas meg ugyanugy rasszista. De sajnos a szavak attol meg nem cserelnek ertelmet. Lehet barki barmi csak akkor vallalja fel, es tudja hasznalni a fogalmakat;)
40/50 A kérdező kommentje:
Húha, micsoda indulatok vannak itt! :)
A kérdésemet saját példa ihlette (bár nem török a pasi), illetve az, hogy gondoltam, interneten mennyivel szabadabb "szájúak" az emberek.
2016. jún. 2. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!