Miért lehet, hogy anyósom abszolút semmire nem emlékszik férjem gyerekkorából? Ha egyébként minden más dologgal kapcsolatban tökéletes a memóriája?
Tízes válaszolóval egyetértek.
Meg azt mondtad, hogy ezer éves sztorik apró részleteire is emlékszik...de ki mondta hogy azokra jól? Mert a férjed gyerekkoráról is mesélt, és ha nincs ott a férjed, hogy megcáfolja, akkor azt gondolnád, hogy így van, és hogy mlyen jól emlékszik ezekre.
Ez az ezer éves sztorikkal is lehet így, azt már kevesek tudják megcáfolni
Anyosom a legutolso gyereket 37 eve szulte. Semmire se emlekszik, viszont kamuzik dolgokat, mert szegyelli, hogy nem emlekszik vagy hibazott. Anyu 28 eve szult, szinten nem emlekszik, de vezetett naplot, igy tudunk egy csomo mindent:)
En 3 honapja szultem, olyan terhesseggel, hogy barki ki akarna tepni az agyat, hogy ne emlekezzen ra, en megis mar elfelejtettem. Soha tobbe nem akarok terhes lenni, de csak mert emlekszem ra, hogy sokszor megigertettem magammal. Szoval az agy ilyen jatekszer.:)
Én meg allandoan azt hallgatom mert a fiam ezt meg azt csinálta ekkor.a lanyom is ennyit bukott, igy ugrott amugy játszott-( ugye a sogornomhoz nem sok köze van a lányoknak) de mindig elmondja hanykor keltek feküdtek. Hogy es mennyit szoptatott stb...
Van akinek ez annyira nem fontos van aki meg szinte bele hülyul az emlekeibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!