Normálisak a szüleim?

Figyelt kérdés

Úgy viselkednek, mintha utálnának. Az apám diekt kötekszik velem állandóan, pl. este olyan meleg volt, hogy mire felkeltem, tiszta izzadt voltam, ezért le mertem zuhanyozni. És nálam a zuhanyzás kb negyed óra, de amúgy mindig elzárom a vizet is, mikor behabozom magam. Ez meg kitalálta, hogy ő hallotta, hogy fél 6-tól negyed 7-ig zuhanyoztam, közbe már 6-kor rég lent voltam. És kitalálta, hogy mostantól minden reggel ő fog felkelteni és végignézi, ahogy fogatmosok, aztán felöltözök, hogy nehogy zuhanyozni tudjak.

Meg nem volt itthon semmi normális kaja, csak ilyen száraz kiflik, meg valami parizer, aminek tegnap járt le a szavatossága, ezért a pékségben akartam venni valamit, ő viszont direkt, amiért nem csináltam az itthoni romlott parizerből szendvicset, elvette a pénzemet, hogy ne tudjak enni egész nap.

Ez normális? Ezért már feljelenthetném?

2016. máj. 30. 06:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

elozo valaszolok, nem tudom ti hol eltek...

nem normalisak! ki csinal ilyet? megetetne a gyerekevel a szar szaraz kiflit romlott szalamival?? es akkor a gyereket szidjatok, mert JOGOSAN ki van akadva? ugyanis ezek szerint volt zsebpenze, amit nem hulyesegre akart elszorni, hanem etelre! ja es az is normalis nektek hogy utana 1 napig nem adnak enni a gyereknek? remelem ti nem akartok csaladot.. ha nem akar a gyerek romlott etelt enni akkor mar egy megromlott elkenyesztetett csitri? es megmondta, hogy elzarja a vizet a szappanozasnal.. de nyilvan hatalmas bun, hogy nem akart izzadtan iskolaba menni.. az nem egy normalis szuloi reakcio, hogy megfenyegeti utana a gyereket, hogy mostantol ellenorizni fogja, megfigyelni..

szoval nem normalisak. DE mi az okuk erre? ha sajnos tenyleg ilyen rossz anyagi helyzetben vagytok, akkor muszaj lesz neked is ilyen durvan sporolosnak lenned, es alkalmazkodni hozzajuk, hogy lassak, nem pazarolsz semmit sem. ezek utan csak nem kotnek beled, ha inkabb nem romlott etelt ennel..

2016. máj. 30. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Apud viselkedése bizarr. Beszélj vele.

Az előző nap "megromlott" felvágottnak meg semmi baja. Ha szeletelten veszed, akkor kb 2 nap szavatossági időt írnak rá. Harmadnap is tökéletes állapotban szokott lenni.

2016. máj. 30. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy miért kell támadni mindig a másikat. Ő normálisan leírta mi a baja és mi zavarja akkor szerintem normális választ is kaphatna nem csak támadást..nem tudom hogy nektek hogy esne ha veletek történne meg ugyan ez.. Kedves kérdező te meg ülj le és beszéld meg ezt a szüleiddel. Vagy vállalj diákmelot és legalább lesz saját pénzed ,ahogy azt már írta más is. :)
2016. jún. 8. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!