Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha egy anya sose...

Az normális ha egy anya sose beszélt kényes kérdésekről a lányával? (felvilágosítás

Figyelt kérdés
Tehát pl menstruációról se, így mivel elég korán jött meg elég rossz volt azt se tudtam, hogy mi történik, de pl szexről se egyáltalán, semmi "kényesebb" témáról. Már felnőtt vagyok, csak csodálkozom, mert itteni válaszolók alapján az jön le, mintha az lenne a normális, hogy ilyet megbeszél a szülő a gyerekével. Vélemények?

2016. máj. 29. 09:22
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Meglepődtem a kérdésen! Anya a lányával nem beszél ilyeneket? A XXI. században???? Amikor a lányok már 11 évesen menstruálnak? Megdöbbentem! Engem egyedül nevelt anyám (fiú vagyok) de beszéltünk ezekről a "kényes kérdésekről." Flhívta a figyelmem internetes oldalakra, ahol tényleg komolyan olvashatok ezekről, igy nem maradt kérdés.
2016. szept. 11. 13:24
 32/32 anonim válasza:
Hogy az anya a lányával nem beszél erről???? Olyat már hallottam hogy az anya a fiának tartott előadást, megmutatta neki hogy az óvszert hogyan kell felhúzni, aztán rendeltetés-szerűen használták. Na ez meg a másik véglet.
2016. szept. 11. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!