Szerintetek ez normális?
Nehogymár ő örüljön, hogy a szülei ellehetetlenítik a kapcsolatait! Szerintem egy egészséges kamasznak szüksége van a kortársaival a szocializációra. Osztályprogram mind a kettő, az egyik a jelenére, a másik pedig a jövőjére van kihatással. Értem én, hogy nem lehet mindent meg nem királylány, hogy azt csináljon, amit akar, de ez egy egészséges igény.
Remélem, nem valami vadulós hülyeség azért egyik sem!
Az már eleve kamu, hogy jövőbeli gimis oszt. társakkal, mert őket majd augusztusban a gólyatáborban fogja megismerni a kérdező.
Ha minden rendben lenne veled, akkor amúgy én elengednélek, de 14 évesen még kérdőjeles egy szülőben, hogy mennyit engedjen, mert lényegében kislány vagy.
4-es miert lenne kamu?
Aprilisban kiderult kit hova vettek fel, osszegyulnek egy Facebook csoportban es leszerveznek egy programot..
Egyik sem hangzik valami vadnak ..
Én elengednélek,ha amúgy normális,megbízható vagy ,és tanulsz rendesen. Nem lehet,hogy pl nem tanulsz eleget,rossz jegyeid vannak? Ez szokott a no.1 magyarázata lenni,ha valakit nem engednek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!