Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondja, hogy vagy a moziba mehetek ami szombaton van vagy ligetbe ami pedig vasárnap. Moziba a mostani osztálytársaimmal mennék ( Mindenkit elengedtek aki megvan hivva) ligetbe pedig a jövőbeli gimis osztálytársaimmal mennék.... Azt mondta, hogy ez soha nem lesz így és, hogy nem fog sohasem mindent megengedni. Nem vagyok olyan, hogy egész nap csavarog és hétvégenként sem vagyok oda csak nagyon ritkán (ha elenged). Az osztálytársaim mindig rám haragszanak ha nem tudok elmenni és két barátnőm anyukája meg utálja az anyámat mert nem értik meg hogy miért csinálja ezt.... Ez Szerintetek normális és csak én fújom fel a dolgot? 14/L

2016. máj. 27. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem te fújod fel, csak 14 éves vagy, szerintem korrekt anyukádtól, hogy az egyik helyre elenged téged. Bár persze attól is függ, hogy hány órakor vannak ezek a programok és attól is, hogy milyen jegyeid vannak. Ez pedig, hogy a barátnőid anyukái utálják anyukádat, azért mert nem enged el :) Ezt ugye csak viccnek szántad?
2016. máj. 27. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is van egy ilyen barátnöm . Az ö szülei is ezt csinálják már hosszu évek ota . Mig általánosba jártunk sem engedték sehova ! Nála nem volt még ilyen lehetöség sem . Tudod az a vicces ,hogy most 20 éves és mivel most fejezi még be a sulit igy nem tud elmenni otthonrol és még mindig nem engedik sehova. Örülj annak ,hogy egyáltalán egy helyre elenged ..gondolj bele van olyan mint pl barátnöm akit hozzám egy kávéra nem engednek le hanem üljön otthon egész nap egyedül a házban .
2016. máj. 27. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Nehogymár ő örüljön, hogy a szülei ellehetetlenítik a kapcsolatait! Szerintem egy egészséges kamasznak szüksége van a kortársaival a szocializációra. Osztályprogram mind a kettő, az egyik a jelenére, a másik pedig a jövőjére van kihatással. Értem én, hogy nem lehet mindent meg nem királylány, hogy azt csináljon, amit akar, de ez egy egészséges igény.

Remélem, nem valami vadulós hülyeség azért egyik sem!

2016. máj. 27. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
24%

Az már eleve kamu, hogy jövőbeli gimis oszt. társakkal, mert őket majd augusztusban a gólyatáborban fogja megismerni a kérdező.

Ha minden rendben lenne veled, akkor amúgy én elengednélek, de 14 évesen még kérdőjeles egy szülőben, hogy mennyit engedjen, mert lényegében kislány vagy.

2016. máj. 27. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es miert lenne kamu?

Aprilisban kiderult kit hova vettek fel, osszegyulnek egy Facebook csoportban es leszerveznek egy programot..

2016. máj. 27. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyik sem hangzik valami vadnak ..

Én elengednélek,ha amúgy normális,megbízható vagy ,és tanulsz rendesen. Nem lehet,hogy pl nem tanulsz eleget,rossz jegyeid vannak? Ez szokott a no.1 magyarázata lenni,ha valakit nem engednek .

2016. máj. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!