Az normális ha egy szülő beleszól abba hogy a tv-ben mit nézhet a gyereke?Azt megértem hogy nyilván nem engedi a szülő a gyerekének hogy 18-as vagy horror filmet nézzen a gyerek,aki 14 ÉVES!!De mégis abban miért szól bele hogy egy 12 karikás műsort néz,amiben semmi olyan nincs ami fúúúú de megbolondítaná a gyereket..... .___."
A szülő csak annyival magyarázza ezt hogy idegesíti hogy nézi a gyerek,mert ha a gyerek megnézi hetente 1x attól már fogyatékos lesz...:')
2016. máj. 24. 21:02
1/7 anonim válasza:
Gondolom az idióta valóságshow-t nézed.
Most talán nem hiszed el, de igaza van a szüleidnek.
Ne nézd azt a szart.
2016. máj. 24. 21:06
2/7 anonim válasza:
Azt nézel, amit akarsz, ha hülye akarsz lenni, akkor hülye leszel. 14 évesen már úgy sincsenek nagy hatással rád, bármilyen nevelői szándékkal
2016. máj. 24. 21:49
3/7 anonim válasza:
én is egyből egy valóságshow-ra gondoltam. tök mindegy h 12 karikás a film vagy 18, nem az számít. lehet, hogy egy 12 karikás polgárpukkasztó sorozatban több gázabb dolog van mint egy 18-as thrillerben. ne tévézzetek, inkább keressetek ahelyett más elfoglaltságot. annyi minden van amit lehetne csinálni, hallgass zenét, tanulj, pihenj, olvas, játssz... stb.
2016. máj. 24. 21:52
4/7 Szeder Katalin válasza:
Ültesd magad mellé a beleszólós szülődet, hogy csak egyet nézzen meg ő is szó nélkül a vitatott tévéműsorokból, és mondjon véleményt róla, miután végig láttátok. Bármit mond, próbáld mérlegelni, és nem indulatból, hanem, amennyire bírsz, tárgyilagosan, ésszel válaszolj neki. Bármit nem értettél, vagy nem vagy biztos abban, ahogy értetted, arról külön is kérd ki a véleményét. Ha ezt nyugodt körülmények között, higgadtan megbeszéltek, talán enyhülni fog a hangulat köztetek. Bízz a szülődben akkor is, ha eddig kellemetlenkedett veled, hátha ettől ő is jobban bízik majd benned.
2016. máj. 24. 22:04
5/7 Dajesz91 válasza:
Én kiskorom ota mindig is aszt néztem meg a tévében amit akartam mindegy hogy pl 12 éves voltam és éjfélkor horror filmet néztem nem szoltak bele volt is hogy bevoltam szarva sokszor dehàt ezvan lehet nem vàlt a javamra de idiota se lettem szerintem
2016. máj. 24. 22:16
6/7 anonim válasza:
Abszolút normális.
2016. máj. 25. 03:20
7/7 anonim válasza:
A Győzike show-t én is kinyomnám a p1cs4b4 akárki is nézi...
És igen sok buta ember van aki az ilyen hülye show-k miatt gyökér lett, van aki csak kicsit, de van aki teljesen kifordult magából...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!