Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elveszi a pénzem állandó...

Anyám elveszi a pénzem állandóan, azthiszi a pénztarcája vagyok, mit tegyek? 20l

Figyelt kérdés
Ez az első normál munkahelyem, 85ezret kapok, megbeszéltük h 10ezerrel beszállok. Aztán félretettem 26ezerFtot , rá 2napra nem volt ott csak 10, majd 0ft, kerdeztem hol a penzem?? Erre h hát kellett. Azóta eldugom de állandóan kérdezi mennyi pénzem van? Meg hogy adjak 5000, majd 4500 mert nem tud váltani, így apránként mindig összejön és sosem latom viszont.. nem tartom korrektnek ezt hogy egy pénztarcának vagyok nézve.. én dolgozom meg a pénzemért, tudok bánni vele nem szórom el, es ez idegesiti.. mert anyám nem tud a pénzzel banni, mikor kapott váláskor nagyobb összeget (4mill) elköltötte a barátaira, mindenkinek kölcsönadott, semmi hasznosat nem vett.. Ez miatt ne az én pénztarcám soványodjon mert nem tudja megfogni.. 180at keres. És eddig érdekes mindig megoldotta mikor nem dolgoztam, most meg kényelembe érzi magát hogy úgy is ott az enyém és az övének tekinti, mikor megmondom h nem adok mert kell, akkor meg nagy ugatás, és jön h el lehet húzni stb (barátomhoz oda tudnék költözni de jövőre akarunk külön menni) mit tegyek? én se ingyen kapom a kaját a boltba , se az orvos, ruha stb
2016. máj. 26. 09:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
100%
Értelmezzétek már a szöveget. Itt nem az a baj hogy sokalja a 10ezret, hanem arról hogy a többit meg el lopja tőle. Annyit kellene tennie a kedves mamának kogy megbeszélné a lányával, hogy annyi nem elég amit megbeszéltek. Lopást meg undorítónak tartom, főleg egy anyától. Én is anya vagyok és inkább adok a gyerekemnek, mintsem 1fillért is elvegyek. Nem mindegy hogy beszélnek egymással az emberek, vagy beszélgetnek.
2016. máj. 27. 09:01
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 32 otthagytam a falut városban lakok,de mindenhonnan azt kapom hogy nincs üresedés,nemsoká kezd a xy lánya,szóval nem vagyok protekciós azért kényszerülök gyárban dolgozni,mert próbálok egyről a kettőre jutni,és én nem ismerősökön keresztül akarok bejutni jó munkahelyre,a szüleim meg nem tudnak pénzelni,kérdezőnek is az a baja hogy anyja lopja,ami nem szép dolog,és gondolom ha lesz jobb munkahely jobb fizetéssel akkor megy oda,de addig meg ez van,mint nekem is.
2016. máj. 27. 12:45
 43/43 anonim ***** válasza:
39%
Lol kérdező, és amúgy te mitől tartod magad tanultnak? Egy középiskolás érettségitől? :) sírok :DD
2016. máj. 29. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!