Anyám állandóan ígérget, de nem tartja be. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már rohadtul unom.. Pl: Ma megígérte h rendelünk üvegfóliát a telómra de most este meg azt mondta h neki elege van már h én állandóan nyávogok valamiért.. Több ember hallotta h azt mondja h rendel.. És még sorolhatnám a sok hülyeségeit.. De ha azt mondom neki h miért hazudik akkor megsértődik h h mondhatok én ilyet neki.2016. máj. 5. 22:15
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szűkös anyagi helyzetben vagytok, csak egyszerűen téged nem akar azzal terhelni, hogy minden forintot be kell most osztani? :)
2/5 anonim válasza:
1-es, de ilyet értelmes ember elmond. Apa nem terhelt anyagiakkal, de ha nem volt pénz erre-arra, természetesen megmondta, és én felfogtam.
Kérdező: egyébként apa ugyanez, állandóan ígérget, hát én már szrok bele, mert kb. soha nem tartja be. Csak kellemes, mikor sokszor délutánokat azért vagyok itthon, mert mondja, hogy jön, meg meglátogat (külön élek tőle), aztán c.s.szik rá(m), de még egy tetves üzenetet sem küld, hogy bocs, csináld a dolgod, ma nem érek rá.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy sok mindent kérsz?
De végülis AZ ô pénze ô tudja mire kell éppen.
Lehet hogy egész nap ezzel nyaggatod És elege van belôle...
De biztos vagyok benne hogy meg fogod kapni, szerintem elég fiatal is lehetsz.
+Anyádat ne nevezd hazugnak mert elég sértô lehet neki!
4/5 anonim válasza:
Miért nem rendelsz/veszel magadnak?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondanám azt, hogy szűkösen élünk. De tényleg, köszönöm a válaszokat :)
2016. máj. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!